FOX, Reyting Sisteminden Çıkıyor!

FOX'un reyting sisteminden çıkmasından ziyade CW'nin gereksiz itirazı dikkatimi daha çok çekti.

Son düzenleme:
Fox'un asıl karşı çıktığı konu anlık reytinglerin iyi bir ölçüm olmaması. Yani sonradan dvr ile izlemelerin de sayılmasını istiyorlar, haksız da sayılmazlar. Kimse artık dizileri normal yayın saatinde izlemiyor o yüzden tüm dizilerin reytingleri iyice dibe vurdu.

sonradan izlemelerin takip edilmesi mümkünmü peki böyle bir sistem varmı şu anda ?

Bu konu iyi hit almış.
Başlıktan yerli Fox'u zannetmiş olabilirler.

Sizi kıskanıyorlar.
@destere de duysun koskoca fox bizi kıskanıyor ve çekemiyor

flash gotham ve phil dizilerinden sanırım daha iyi durumda bu yıl ayrıca ocaktakı dizimizde flash gibi 1.4 1.5 civarlarda olucağına inanıyorum fox un empire dısındakı dizilerinden iyiyiz

sizin pilli çocuğun aldığı en iyi oran bizim gotham ın en kötü reytingine dahi yetişemiyor
) cw nin en iyi dizisi, fox un en kötü dizisinden daha kötü yani çekememezlikten değil... sadece fox adalet istiyor size giden 0.000000000001 reytingin bile şişirme olduğunu söylüyor
haklılar bence sonuçta cücük kadar reyting alsada kanalınız, haksızlık varsa itiraz edilir tabiki

aa birde utanmadan fox kanalı cw yüzünden reytingimiz düşüyor diyede bize iftira atıyormuş o kanala haddini bildiricez biz amerikanın en köklü kanallarından biriyiz

@Harunnn60 ben bu haberi birçok yerde gördüm senden almışlar sanırım.

Bence saçmalamışlar 18 yaşındakileri neden adamdan saymıyorlar.

@Harunnn60 ben bu haberi birçok yerde gördüm senden almışlar sanırım.

Bence saçmalamışlar 18 yaşındakileri neden adamdan saymıyorlar.
fox flashın reytinglerini çekemiyor ayolll reyting sistemine en küçük yaş 21 olsun demişler
ayoll cw kanalını zaten 18-19-20 yaş grupları izliyor kanal batar vlla flash bile 0.5 reytinglere döner cw haddini bildirmiş fox a

fox a haddini bildirmeye devame decez inş