sonradan izlemelerin takip edilmesi mümkünmü peki böyle bir sistem varmı şu anda ?Fox'un asıl karşı çıktığı konu anlık reytinglerin iyi bir ölçüm olmaması. Yani sonradan dvr ile izlemelerin de sayılmasını istiyorlar, haksız da sayılmazlar. Kimse artık dizileri normal yayın saatinde izlemiyor o yüzden tüm dizilerin reytingleri iyice dibe vurdu.
Kablolular da oluyor sanırım ama Ulusallar da olur mu bilemedim.sonradan izlemelerin takip edilmesi mümkünmü peki böyle bir sistem varmı şu anda ?
Evet Amerikalıların daha 90lardan beri (belki daha da eskiden) kayıt makineleri var. Daha sonra izleyeceklerini kaydedip öyle izliyorlar ve onların da ölçümü yapılıp, yayınlanıyor...sonradan izlemelerin takip edilmesi mümkünmü peki böyle bir sistem varmı şu anda ?
ben zaten girer girmez o hayat benim in durumunu soracaktım son anda jeton düştüBu konu iyi hit almış.Başlıktan yerli Fox'u zannetmiş olabilirler.
Bir haber daha açacağım Fox ile @Çiğdem- ler kapışmış gene.ben zaten girer girmez o hayat benim in durumunu soracaktım son anda jeton düştü
yine dertleri neymiş fox un
CW yüzünden düştük diyorlar.yine dertleri neymiş fox un
ben hemen olayı anlamıştım flashı çekemiyorlar ocaktakı gelicek diziyle birlikte korkuları iyice ortaya çıktıCW yüzünden düştük diyorlar.
Sizi kıskanıyorlar.ben hemen olayı anlamıştım flashı çekemiyorlar ocaktakı gelicek diziyle birlikte korkuları iyice ortaya çıktı
@destere de duysun koskoca fox bizi kıskanıyor ve çekemiyorSizi kıskanıyorlar.
sizin pilli çocuğun aldığı en iyi oran bizim gotham ın en kötü reytingine dahi yetişemiyor@destere de duysun koskoca fox bizi kıskanıyor ve çekemiyor
flash gotham ve phil dizilerinden sanırım daha iyi durumda bu yıl ayrıca ocaktakı dizimizde flash gibi 1.4 1.5 civarlarda olucağına inanıyorum fox un empire dısındakı dizilerinden iyiyiz
sizin pilli çocuğun aldığı en iyi oran bizim gotham ın en kötü reytingine dahi yetişemiyor) cw nin en iyi dizisi, fox un en kötü dizisinden daha kötü yani çekememezlikten değil... sadece fox adalet istiyor size giden 0.000000000001 reytingin bile şişirme olduğunu söylüyorhaklılar bence sonuçta cücük kadar reyting alsada kanalınız, haksızlık varsa itiraz edilir tabiki
Olabilir.@Harunnn60 ben bu haberi birçok yerde gördüm senden almışlar sanırım.
Bence saçmalamışlar 18 yaşındakileri neden adamdan saymıyorlar.
fox flashın reytinglerini çekemiyor ayolll reyting sistemine en küçük yaş 21 olsun demişler@Harunnn60 ben bu haberi birçok yerde gördüm senden almışlar sanırım.
Bence saçmalamışlar 18 yaşındakileri neden adamdan saymıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?