FOX, Reyting Sisteminden Çıkıyor!

FOX'un reyting sisteminden çıkmasından ziyade CW'nin gereksiz itirazı dikkatimi daha çok çekti.

Son düzenleme:
Fox'un asıl karşı çıktığı konu anlık reytinglerin iyi bir ölçüm olmaması. Yani sonradan dvr ile izlemelerin de sayılmasını istiyorlar, haksız da sayılmazlar. Kimse artık dizileri normal yayın saatinde izlemiyor o yüzden tüm dizilerin reytingleri iyice dibe vurdu. :)

Fox'un asıl karşı çıktığı konu anlık reytinglerin iyi bir ölçüm olmaması. Yani sonradan dvr ile izlemelerin de sayılmasını istiyorlar, haksız da sayılmazlar. Kimse artık dizileri normal yayın saatinde izlemiyor o yüzden tüm dizilerin reytingleri iyice dibe vurdu. :)
sonradan izlemelerin takip edilmesi mümkünmü peki böyle bir sistem varmı şu anda ?

@destere de duysun koskoca fox bizi kıskanıyor ve çekemiyor :A:A:A

flash gotham ve phil dizilerinden sanırım daha iyi durumda bu yıl ayrıca ocaktakı dizimizde flash gibi 1.4 1.5 civarlarda olucağına inanıyorum fox un empire dısındakı dizilerinden iyiyiz
:A:A:A
sizin pilli çocuğun aldığı en iyi oran bizim gotham ın en kötü reytingine dahi yetişemiyor :)) cw nin en iyi dizisi, fox un en kötü dizisinden daha kötü yani çekememezlikten değil... sadece fox adalet istiyor size giden 0.000000000001 reytingin bile şişirme olduğunu söylüyor :) haklılar bence sonuçta cücük kadar reyting alsada kanalınız, haksızlık varsa itiraz edilir tabiki :)

sizin pilli çocuğun aldığı en iyi oran bizim gotham ın en kötü reytingine dahi yetişemiyor :)) cw nin en iyi dizisi, fox un en kötü dizisinden daha kötü yani çekememezlikten değil... sadece fox adalet istiyor size giden 0.000000000001 reytingin bile şişirme olduğunu söylüyor :) haklılar bence sonuçta cücük kadar reyting alsada kanalınız, haksızlık varsa itiraz edilir tabiki :)

aa birde utanmadan fox kanalı cw yüzünden reytingimiz düşüyor diyede bize iftira atıyormuş o kanala haddini bildiricez biz amerikanın en köklü kanallarından biriyiz
:A:A:A

@Harunnn60 ben bu haberi birçok yerde gördüm senden almışlar sanırım. :A

Bence saçmalamışlar 18 yaşındakileri neden adamdan saymıyorlar. :A

@Harunnn60 ben bu haberi birçok yerde gördüm senden almışlar sanırım. :A

Bence saçmalamışlar 18 yaşındakileri neden adamdan saymıyorlar. :A
fox flashın reytinglerini çekemiyor ayolll reyting sistemine en küçük yaş 21 olsun demişler
ayoll cw kanalını zaten 18-19-20 yaş grupları izliyor kanal batar vlla flash bile 0.5 reytinglere döner cw haddini bildirmiş fox a :A:A:A

fox a haddini bildirmeye devame decez inş :A:A:A