beni kendinle karıştırma ben hiç bir zaman kanallar hakkında sizin gibi sözler söylemedimsanki senin hiç söylemediğin şey diğer kanalların yapımları için az şeyler söyledin sanki şimdide gelmiş bize ders vermeye çalışıyorsun!
beni kendinle karıştırma ben hiç bir zaman kanallar hakkında sizin gibi sözler söylemedimsanki senin hiç söylemediğin şey diğer kanalların yapımları için az şeyler söyledin sanki şimdide gelmiş bize ders vermeye çalışıyorsun!
Ne şerefsizliği ya saçma sapan konuşma.şerefsizlik yaparsa olmaz ama
foxu sevmiyon niye bu kadar yakından ilgileniyon ne zmn fox la ilgili haber olsa o sayfada sen oluyonşerefsizlik yaparsa olmaz ama
beni kendinle karıştırma ben hiç bir zaman kanallar hakkında sizin gibi sözler söylemedim
star başarılı gittiğinde ben starı övüyorum kötü gittiğinde biraz abartılı yorum yapıyorum dün kreysle konustuk bunları bakıp oku istersen bidaha beni suçlamaAslında ben Fox'u seviyordum ama bu forumda foxcular diğer kanallara karşı siper aldıkça bende Fox'tan soğumaya başladım mesela Haluk arkadaş en büyük neden 🙂
foxu sevmiyon niye bu kadar yakından ilgileniyon ne zmn fox la ilgili haber olsa o sayfada sen oluyon
starın dizilerinden sudan bıkmıs balıklar hayatımın rolü bunları hep övüyorum ve tutsuun istiyorumm ki tuttular ztnha kanal ha yapım ikisinde de çalışan var ve ikiside aynı yola çıkıyor sen Fox'ta olunca tutsun diğer kanallarda olunca tutmasın istiyorsun yalan mı?
mhmt53 düşün bi baban bi yerde çalışıyor ve o iş batıyor baban da işsiz yani sizin başınıza gelsee ne olur ? bu kadar insafsız ve duygusuz olmayın yazık valla.
ne
çok antici varmıs puhaha
nei batıyor arkadaslar türk kanalı durumu iyi abde düsük reytingler alio ama olsun sonuc olarak 1 yılda 4 büyük kanal oldu 5 büyük kanal ne batmasi
star başarılı gittiğinde ben starı övüyorum kötü gittiğinde biraz abartılı yorum yapıyorum dün kreysle konustuk bunları bakıp oku istersen bidaha beni suçlama
sanki senin hiç söylemediğin şey diğer kanalların yapımları için az şeyler söyledin sanki şimdide gelmiş bize ders vermeye çalışıyorsun!
Mantıksız mantıksız konuşmayın ya. Kanalın yapımlarına laf söylemek ayrı. Kanal batsın demek ayrı bir olay.