Fox Batıyor mu?

sanki senin hiç söylemediğin şey diğer kanalların yapımları için az şeyler söyledin sanki şimdide gelmiş bize ders vermeye çalışıyorsun!
beni kendinle karıştırma ben hiç bir zaman kanallar hakkında sizin gibi sözler söylemedim

Aslında ben Fox'u seviyordum ama bu forumda foxcular diğer kanallara karşı siper aldıkça bende Fox'tan soğumaya başladım mesela Haluk arkadaş en büyük neden 🙂

Aslında ben Fox'u seviyordum ama bu forumda foxcular diğer kanallara karşı siper aldıkça bende Fox'tan soğumaya başladım mesela Haluk arkadaş en büyük neden 🙂
star başarılı gittiğinde ben starı övüyorum kötü gittiğinde biraz abartılı yorum yapıyorum dün kreysle konustuk bunları bakıp oku istersen bidaha beni suçlama

mhmt53 düşün bi baban bi yerde çalışıyor ve o iş batıyor baban da işsiz yani sizin başınıza gelsee ne olur ? bu kadar insafsız ve duygusuz olmayın yazık valla.

fox batinca tvleri ve gazeteleri baskalari aliyor. issiz kalma olmuyor. ama gorunen o ki foxun sahibi herseyini satacak yoksa ingilterede ve amerikada hapse girmesi an meselesi

- - - Ekleme - - -

ne
çok antici varmıs puhaha :d

nei batıyor arkadaslar türk kanalı durumu iyi abde düsük reytingler alio ama olsun sonuc olarak 1 yılda 4 büyük kanal oldu 5 büyük kanal ne batmasi :d

kreys haberi okumadan yazmisin yine :))))) murdok hapse girme telikedi var starin eski sahibi cem uzan gibo butun mallari satip sirra kadem basacak :)))))

star başarılı gittiğinde ben starı övüyorum kötü gittiğinde biraz abartılı yorum yapıyorum dün kreysle konustuk bunları bakıp oku istersen bidaha beni suçlama

bende fox başarılı gittiğinde tebrik ediyorum ama kötü gittiğinde sizin gibi yerden yere vurmuyorum ve ben seni suçlamıyorum doğruları söylüyorum dizi foxta olmayınca başarılı olmaz çok kötü gider inşallah tutmaz gibi yorumlar yapıyorsun biz fox hakkında aynı şeyleri yazınca hemen tartışma çıkarıyorsun

Mantıksız mantıksız konuşmayın ya. Kanalın yapımlarına laf söylemek ayrı. Kanal batsın demek ayrı bir olay.

ikisinde de aynı şey olmuyor mu ikisinde de ınsanlar işlerinden oluyor burda tek ben mi suçlu oluyorum ? Hem sadece laf söylemiyorlar resmen inşallah tutmaz diyorlar Lordly onlara neden hiç cevap yazmıyorsun ?

Son düzenleme:
foxta her çesit insanın izleyebilecegi gayet guzel diziler var,ve yenileride yolda zaten.guzel başarıli bir kanal,ayaklarının uzerinde duruyor,starıda geçiyorsa sorun yoktr zaten.