FORUM'UN YOLU - ANASAYFA | Yeni Dizi | Dizi Kolik Yapım

Şimdi okuyabildim ancak.[:)]
Harika olmuş bayıldım. Ellerine sağlık Esra [:)]
Bi eksik var bana göre daha heyecanlı bi yerde bitebilirdi [:)]
Ayrıca uzat ya biraz okumaya doyamadım :concern:
2. Bölüm ne zaman ?

Şimdi okuyabildim ancak.[:)]
Harika olmuş bayıldım. Ellerine sağlık Esra [:)]
Bi eksik var bana göre daha heyecanlı bi yerde bitebilirdi [:)]
Ayrıca uzat ya biraz okumaya doyamadım :concern:
2. Bölüm ne zaman ?
Teşekkür ederim. Her cuma FavoriForumumnet'te ! :)

Kızım heyecanlı yerde bitti aslında. :F Beyazsoy RevaN'a cevabı diğer bölümde verecek. :D

Teşekkür ederim. Her cuma FavoriForumumnet'te ! :)

Kızım heyecanlı yerde bitti aslında. :F Beyazsoy RevaN'a cevabı diğer bölümde verecek. :D
Her cuma buradayım 14.30 değil mi ?
Ya tamam güzel yerde bitmiş ama birbirlerine bi kaç laf atsaydılar sonra saç baş girseydiler felan :bhr:

Her cuma buradayım 14.30 değil mi ?
Ya tamam güzel yerde bitmiş ama birbirlerine bi kaç laf atsaydılar sonra saç baş girseydiler felan :bhr:
İşte o gelecek bölüme kalsın istiyorum bende. :F

Saati değişebilir ama genelde 14.30'da olacak! :)

Yeni dizinin ilk bölümünü okuyabilir, fikirlerinizi söyleyebilirsiniz. :)

Puhahah iyi olmuş:F:F Daha şimdi okudum.Bilseydim önceden takip ederdim.Yeni bölümlerde beni haberdar edersin:X

Çok keyifli başlamış. Şahsen ben forumu anlatan dizileri çok eğlenceli buluyorum. :)
İkinci bölümü var mıydı bu dizinin?

mrt-06 post: 1377825' Alıntı:
Diziyi okumak şimdi mi aklına geldi sorarım sana? :GDG:

rengarenk post: 1377845' Alıntı:
Çok keyifli başlamış. Şahsen ben forumu anlatan dizileri çok eğlenceli buluyorum. :)
İkinci bölümü var mıydı bu dizinin?
Evet var. 3. bölümü de var hatta. :)

https://fav10.net/ff-senaryo-etkinlikleri/forum-un-yolu-anasayfa-2-bolum-yeni-bolum-182877.html
https://fav10.net/ff-senaryo-etkinlikleri/forum-un-yolu-anasayfa-3-bolum-sezon-finali-188276.html

Yine eski konuları dolaşırken buldum gerçekten çok keyifli olmuş devamı var mı diye soracaktım linkleri vermişsin Eylül'de başlat bence çok keyifli.

Yine eski konuları dolaşırken buldum gerçekten çok keyifli olmuş devamı var mı diye soracaktım linkleri vermişsin Eylül'de başlat bence çok keyifli.
Eylül'de gelip gelmeyeceğim bile belli değil. Ayrıca bu dizileri ben yayından kaldırmıştım Kanal D projeleri konusunda da dile getirdim. Sadece Revenge ve Aşk-ı Efsane dizileri üzerinde duracağım zaten dönersem foruma. :)