FORUM'UN YOLU - ANASAYFA | Yeni Dizi | Dizi Kolik Yapım

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM
sunar;

FORUM'UN YOLU
_____ANASAYFA_____

JENERİK

FavoriForumum.net'te herhangi bir gün...

OzaN admin yöneticilerle konuşmaktadır.

OzaN : Arkadaşlar, uzun zamandan beri forumda beklenmedik bir huzur var. Ceza alanların sayısı da baya bir azalmış. Bu forum bu kadar sakin olmamalı. Birşeyler yapmalıyız !
xdragxx : Bence bir sorun var.
OzaN : Nedir o?
xdragxx : Bazı üyeler sürekli ne desek beğeniyor. Hani gerçekten beğeniyor desek gıkımız çıkmaz. Nokta koysak beğeniyor adamlar. :D
Orcun_22 : Evet ya... Tam gerçekten beğeni aldım diye seviniyorum ama yine ayı kişi beğenmiş. Sonra üzülerek anasayfaya dönüyorum. :T:
OzaN : Tamam o halde. Bu konuya da el atıyorum.

OzaN admin birkaç saat içerisinde beğenilerle ilgili önemli bir ricada bulunarak meseleyi halleder. Aynı saatler içerisinde Dream ve Yakamoz-Asi mesajlaşmaktadır.​

Yakamoz-Asi : Ya bu dizinin gidişatı hiç iyi değil. Sen ne düşünüyorsun?
Dream : Beren'i kötülemeye, Tuba'yı övmeye devam. Forumdaki üyeler olmasada ziyaretçilerde bizim gibi Tuba hayranı olur. En azından onları avlarız. :A
Yakamoz-Asi : RevaN'ı ne yapacağız? Beren'i kötülersek o da Tuba'yı kötülemeye başlar.
Dream : Hiçbir şey yapamaz. Sen relax ol.

Cevaa'da o sıralarda hangi kadın daha güzel diye google - görsellerde titiz bir araştırma yapmaktadır. Beyazsoy'da reyting sonuçları bölümünde yorumlarıyla dikkat çekmektedir. O konudan ayrılan Beyazsoy "Sırada neye çatsam acaba?" diye harıl harıl düşünmektedir. Ancak tam o sırada reyting sonuçları bölümünde Beyazsoy'a karşılık RevaN'dan yanıt gelmiştir.​

RevaN : Yahu Beyazsoy. Sende bir dizinin reytingleri yükselince "Dizinin senaryosu güzel işleniyor, ekip şahane." felan diyorsun. Reytingler düşünce "Konu sıkıntısı çekiyor, mantık hataları var felan diyorsun." Bir karar kıl. Hangisine inanalım. :D

BÖLÜM SONU

FavoriForumum.net/
dizi
netteki favoriniz !

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dizi bölümü eklendi.

Umarım güzel yorumlarınızı alırım :)

Çok kisa olmus Esra, ben daha ayrintili bir sey bekliyordum açikcasi..

Güzel olmuş ellerine sağlık. :)

Bir azcık uzatsan iyi olur. Ama çok fazla uzatma. Okursan uzun olmasın, sıkmasın. Böyle gayet iyi bence.

Güzel olmuş ellerine sağlık. :)

Bir azcık uzatsan iyi olur. Ama çok fazla uzatma. Okursan uzun olmasın, sıkmasın. Böyle gayet iyi bence.

Teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim.

Eski dizilerimin uzunluğu kadar olacak sonraki bölümlerde. Bende pek fazla uzun yazmayı sevmiyorum. Sonra senaryo tıkanır. Ekip bozulur. Darma duman oluruz. :F