Güzel olmuşsa 10'da verebilirdin West. :5: :GDG:
Teşekkür ederim Metin.Güzel bir sezon finali olmuş, heyecanla yeni sezonu bekliyoruz
10 puan verdim
Genel olarak beğendim diyalogları ama daha komik hale gelebilir diye düşünüyorum.Bence kendinden biraz daha bir şeyler katmalısın kişilerin söylediklerine.O zaman daha komik olabileceğini düşünüyorum.Puanım 9
Az önce puan vermemişim acaba 10 mu yapsam :mge:
RevaN : İnsan düşünce hemen ölüyor mu beyazsoy? Önce bir sağa, sonra bir sola sonra tekrar sağa doğru hareket eder.
Bu yorumu benle kariştirmişssin
RevaN'da yapmıştı öyle bir yorum. Biraz mizahileştirdim ben onu.
Bu yorumu benle kariştirmişssin
Ben de yapmıştım öyle bi yorum hatırlıyorum.
RevaN'da yapmıştı öyle bir yorum. Biraz mizahileştirdim ben onu.
Bölümü genel olarak nasıl buldun peki Forumdash. Puanın nedir?
Teşekkürler Forumdash.
Konuya baktim az önce
- - - Ekleme - - -
9 verdim bu arada
- - - Ekleme - - -
Her zamanki gibi süper.
1. resimdeki tam düşme anı, 2. resimdeki düştükten sonra. Beyazsoy capslari kendisi öyle yapmış. Hata falan yok.
Hayır, anlamıyorum. Adam profesyonel. Hata olmadığı halde modları bile hata olduğuna inandırıyor. :biggrin:
Bir insan düşerken ilk önce başka vaziyette olur, sonra kendinden geçerken başka vaziyette.
Teşekkürler Forumdash.
Ben RevaN'ın şu mesajından yola çıkmıştım.
Teşekkür ederim.Ellerine sağlık
Teşekkür ederim takas.dizi kolik resmen hayal kırıklığına uğradım yazım hatası çok fazla ve ben cevaayla öyle konuşmam yav he he falan olmamış oraya kadar gerisini de okuyacam ama benim diyaloglar aşırı kötü ve olmamış
- - - Ekleme - - -
memati agamız nedir yave laa falan beğenmedim geçen 2 bölüm çok iyiydi bu ise çok kötü puanım 6
Verdim.
1.si ben o kadar cıvık değilim tartışmalarda yav he he derdim arada ama eskidendi o artık ceza o kelime
2.cevaa benim kardeşim tabi ama ben onunla o üslupla konuşmam yani benle alakası yok bu dizide ki kişininben beğenmedim
ben sadece forumdakilere aga diyorum memati agamız nedir yav benden öyle bişey duydun mu
yani kısacası olmamış hiç 6 bile çok ama diğer 2 bölümün hatrına verdim
Erken sezon finali olmuş ama eline sağlık.
Teşekkür ederim Çağlar.
Benim için uygun gördüğün puan nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?