FORUM'UN YOLU - ANASAYFA | 3. Bölüm | Sezon Finali

Kaç puan?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 1 5.3%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 4 21.1%
  • 9

Oy: 7 36.8%
  • 10

Oy: 7 36.8%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Süper olmuşş çok beğendim :) 10 ! 😉 @Yakamoz-Asi hatırladıkların sana kalsın ::D

Genel olarak beğendim diyalogları ama daha komik hale gelebilir diye düşünüyorum.Bence kendinden biraz daha bir şeyler katmalısın kişilerin söylediklerine.O zaman daha komik olabileceğini düşünüyorum.Puanım 9

Güzel bir sezon finali olmuş, heyecanla yeni sezonu bekliyoruz :D

10 puan verdim
Teşekkür ederim Metin. :)
Süper olmuşş çok beğendim :) 10 ! 😉 @Yakamoz-Asi hatırladıkların sana kalsın ::D

Teşekkürler Hilal. :)

Genel olarak beğendim diyalogları ama daha komik hale gelebilir diye düşünüyorum.Bence kendinden biraz daha bir şeyler katmalısın kişilerin söylediklerine.O zaman daha komik olabileceğini düşünüyorum.Puanım 9

Teşekkür ederim Deniz. :)

Katıyorum aslında ama çokta fazla katamam. O zaman orjinalliği bozulur. Ben gerçek dışına çokta çıkmak istemiyorum. :)

Az önce puan vermemişim acaba 10 mu yapsam :mge: :D

İçinden geliyorsa verebilirsin. :)

Konuya baktim az önce :F:F

- - - Ekleme - - -

9 verdim bu arada :X

- - - Ekleme - - -

Her zamanki gibi süper.
Teşekkürler Forumdash. :)

Ben RevaN'ın şu mesajından yola çıkmıştım. :)
1. resimdeki tam düşme anı, 2. resimdeki düştükten sonra. Beyazsoy capslari kendisi öyle yapmış. Hata falan yok.

Hayır, anlamıyorum. Adam profesyonel. Hata olmadığı halde modları bile hata olduğuna inandırıyor. :biggrin:

Bir insan düşerken ilk önce başka vaziyette olur, sonra kendinden geçerken başka vaziyette.

dizi kolik resmen hayal kırıklığına uğradım yazım hatası çok fazla ve ben cevaayla öyle konuşmam yav he he falan olmamış oraya kadar gerisini de okuyacam ama benim diyaloglar aşırı kötü ve olmamış :(

- - - Ekleme - - -

memati agamız nedir ya :( ve laa falan beğenmedim geçen 2 bölüm çok iyiydi bu ise çok kötü puanım 6

Ellerine sağlık
Teşekkür ederim. :)

Benzeşiyormuş :X @RevaN 'da iyi demiş.Ahh @beyazsoy gelsede buralar yine toz duman olsa :F Sen yaşat yeni bölümlerde.

Ben bol bol yad edeceğim beyazsoy'u. Kolay kolay unutamayız onu. :GDG:

dizi kolik resmen hayal kırıklığına uğradım yazım hatası çok fazla ve ben cevaayla öyle konuşmam yav he he falan olmamış oraya kadar gerisini de okuyacam ama benim diyaloglar aşırı kötü ve olmamış :(

- - - Ekleme - - -

memati agamız nedir ya :( ve laa falan beğenmedim geçen 2 bölüm çok iyiydi bu ise çok kötü puanım 6
Teşekkür ederim takas. :)

"Yav he he." senin en çok kullandığın laflardan birisi takas bunu inkar etme. Ayrıca senin yazılarında çok yazım yanlışı var ve dikkat ettiğim kadarıyla kolay kolay büyük harfle başlamıyorsun cümlelere...

"Memati agamız" derken sen aga'lı lan'lı konuşmuyor musun? Evet, gayette tabii... Şimdi neden bir anda ben öyle demedim diyorsun anlayamadım. Ayrıca cevaa'nın yani Metin'in yakın arkadaşlarından biri olduğun için seninle diyalog haline girmesini sağladım. Olay bu. :)

Teşekkkürler. :)

1.si ben o kadar cıvık değilim tartışmalarda yav he he derdim arada ama eskidendi o artık ceza o kelime
2.cevaa benim kardeşim tabi ama ben onunla o üslupla konuşmam yani benle alakası yok bu dizide ki kişinin :wink: ben beğenmedim
ben sadece forumdakilere aga diyorum memati agamız nedir yav benden öyle bişey duydun mu
yani kısacası olmamış hiç 6 bile çok ama diğer 2 bölümün hatrına verdim

1.si ben o kadar cıvık değilim tartışmalarda yav he he derdim arada ama eskidendi o artık ceza o kelime
2.cevaa benim kardeşim tabi ama ben onunla o üslupla konuşmam yani benle alakası yok bu dizide ki kişinin :wink: ben beğenmedim
ben sadece forumdakilere aga diyorum memati agamız nedir yav benden öyle bişey duydun mu
yani kısacası olmamış hiç 6 bile çok ama diğer 2 bölümün hatrına verdim

Peki. :)
Erken sezon finali olmuş ama eline sağlık. :)

Teşekkür ederim Çağlar. :)

Benim için uygun gördüğün puan nedir?