- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
Tabii ki hayır. Kapımız her zaman açık, her zaman çalabilirsin manasında.Kapı açık,arkanı dön ve çık mı dedin??
Tabii ki hayır. Kapımız her zaman açık, her zaman çalabilirsin manasında.Kapı açık,arkanı dön ve çık mı dedin??
Tamam.Tabii ki hayır. Kapımız her zaman açık, her zaman çalabilirsin manasında.
Aga sorun değil bende kanal kuruyorum bana gelirsin.Peki teşekkürler
Bilmem, güldürüyorsun işte.Ne bakıma??
Benim kanalıma gelebilirsin Özgür, çok mutlu olurum. Tabii kanal kurmak istiyorsan sen bilirsin.Hayırlı olsun @dizi kolik.Bir dizi projem var benim de ama kanal kursam mı diye düşünüyorum
Hayırlı olsun yeni kanalın
Bilmem, güldürüyorsun işte.
Benim kanalıma gelebilirsin Özgür, çok mutlu olurum. Tabii kanal kurmak istiyorsan sen bilirsin.
Teşekkürler.
Sağol.Bilmem, güldürüyorsun işte.
Benim kanalıma gelebilirsin Özgür, çok mutlu olurum. Tabii kanal kurmak istiyorsan sen bilirsin.
Teşekkürler.
Hayırlı olsun Esra başarılar diliyorum. Benle rakip olacan anlaşılan.
Ama ben farklı bir isim arıyorum halen bulamadım.
@dizi kolik
Kafamda planladığım birşeyler var.Büyük ihtimalle kendi kanalımı kurmam.Haber veririm sana.Ben de mutlu olurum
Teşekkür ederim.güzel olmuş kolay gelsin 8 temmuz a ka bir şeyler düşünüyorum
Sen benle değilsin anlaşılan.güzel olmuş kolay gelsin 8 temmuz a ka bir şeyler düşünüyorum
Sen benle değilsin anlaşılan.
Büyük Flash TV projemiz vardı hani.
İç yapımlar derken şu anlamda yazıyorum mrt-06'nın ekibi....
Teşekkür ederim. Rakip olma gibi bir derdim yok aslında ama ne bileyim bende kanal kurmak istedim.
Kanala da İÇ YAPIMLAR ismini koyarsan koparım Valla Mert.Aslında senin pek düşünmene gerek yok bu konuda ama...
Bilemiyorum artık. Show'u da senden bekliyoruz.İç yapımlar derken şu anlamda yazıyorum mrt-06'nın ekibi....
Show mu koysam ismini acaba çünkü çok yarışma programı olacak.
Biri bii favoriliyor guzel yarisma.ben yarisiom .sorular guzel.az once cevapladimTeşekkür ederim. Rakip olma gibi bir derdim yok aslında ama ne bileyim bende kanal kurmak istedim.
Kanala da İÇ YAPIMLAR ismini koyarsan koparım Valla Mert.Aslında senin pek düşünmene gerek yok bu konuda ama...
Bekliyorum. Umarım aynı kanalda çalışırız seninle Özgür.
Teşekkür ederim.
Senin dizilerini de bekliyorum kanala Emre, hatta "Biri Bizi Favoriliyor" programını da...
Show olsun bence de @Almila bir dönseydi foruma ondan da dizi transfer ederdim.
Bilemiyorum artık. Show'u da senden bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?