Forumun En Zeki Üyesi

Yıllardır gerçek ismini söylemeyen ve @xemrexxx'in Faruk diye dalga geçmesine rağmen belli etmemeye devam eden @Forumdash diyorum. :A
Beli etmemeye değil hacı gerçekten faruk değil:F Belli etmemeye diyince sanki farukmuş da ben diretiyormuşum gibi algı oluşup @xemrexxx'in ekmeğine yağ sürmeyelim şimdi:X

Onu @xemrexxx bulmadı Faruk benim lafımdı, keza TOTAL D de benim çıkardığım bir laftır yani Emre'nin şuan kullandığı kelimelerin %60'ı benden copy pastedir. :A

Vallaha su olayı sen de hatırlıyorsan anlat hacı yaa:X özellikle @Harunnn60'a çünkü inanmış @xemrexxx'ye destek veren mesaj yüzünden az daha papaz olucaktık:F aynen total d yi de sen daha cok söylüyordun:A

Beli etmemeye değil hacı gerçekten faruk değil:F Belli etmemeye diyince sanki farukmuş da ben diretiyormuşum gibi algı oluşup @xemrexxx'in ekmeğine yağ sürmeyelim şimdi:X

Vallaha su olayı sen de hatırlıyorsan anlat hacı yaa:X özellikle @Harunnn60'a çünkü inanmış @xemrexxx'ye destek veren mesaj yüzünden az daha papaz olucaktık:F aynen total d yi de sen daha cok söylüyordun:A
Yanlış hatırlamıyorsam Facebook'ta Kenan avatarlı Faruk adında birini görmüştüm yorumları sana çok benziyordu o gün sana sormuştum Faruk sen misin diye Emre de ordan aldı yürüdü sonra sana sürekli Faruk demeye başladı. :A Özür dilerim. .ss

Yanlış hatırlamıyorsam Facebook'ta Kenan avatarlı Faruk adında birini görmüştüm yorumları sana çok benziyordu o gün sana sormuştum Faruk sen misin diye Emre de ordan aldı yürüdü sonra sana sürekli Faruk demeye başladı. :A Özür dilerim. .ss
Evet bi ara facebook da beni arıyordu :F Tamam hatırlar gibi oldum şimdi:X ben foruma üye oldugum senesinden beridir sosyal medya kullanmıyorum. Tv için gerekli gerşey burada mevcut zaten:X diyeceğim 2 çift laf varsa burada söylüyorum. Saol tekrardan arşiv gibisin:X

zeki insan benim bildiğim ön görüsü yüksek bir bkıma herşeyi bilen kişilere denir ozaman @pompy bu forumun en zeki üyesidir ne derse çıkmıştır vlla :A :A :A

İyi ki bir inandık yahu ya. :/ :A Ben ama Faruk diye biliyordum cidden. :F