Abartılan demekbu overakta ne oluyorkı zamane gençleri tuhaf tuhaf kelimeler bulmuşlar @S.G.A.T. mesala
Abartılan demekbu overakta ne oluyorkı zamane gençleri tuhaf tuhaf kelimeler bulmuşlar @S.G.A.T. mesala
Abartılan demek
güzel birşeymiş ünlü şarkıcıların hayranları gibi düşünelim ayoll ve becede @destere
Ünlü ile abartılan arasında nasıl bir ilişki buldun acaba Yani sen Aleyna Tilki gibisin öyle söyleyeyimgüzel birşeymiş ünlü şarkıcıların hayranları gibi düşünelim ayoll ve becede @destere
@DarkLeqenD in dediği gibi çocuk markası seçilmişti forumun 2014 te forumda en çok takip edilen diye konusunu açmıştı @xemrexxx @Harunnn60
Niye gülüyorsun diye sormaya çalışmıştım ben.güzel birşeymiş ünlü şarkıcıların hayranları gibi düşünelim ayoll ve becede @destere
@DarkLeqenD in dediği gibi çocuk markası seçilmişti forumun 2014 te forumda en çok takip edilen diye konusunu açmıştı @xemrexxx @Harunnn60
Ünlü ile abartılan arasında nasıl bir ilişki buldun acaba Yani sen Aleyna Tilki gibisin öyle söyleyeyim
her ünlüyü abartır ayoll hayranları tarkanın bu albümünü abartıyorlar mesala diyorsun tarkanın sucu ne sevileni çok ben bunu güzel birşey olrak görüyrum ama destere benden daha sevilen birisi oyüzden ben onu diyorum tabi iyi anlamdaNiye gülüyorsun diye sormaya çalışmıştım ben.
bu @DarkLeqenD e neye takılıyor ayoll biz herşeye glüyoruz onun gibi mahkeme suratlımı olalımKomik olmadığı için.😛
yaşin ortaya çikti kı z yinebu overakta ne oluyorkı zamane gençleri tuhaf tuhaf kelimeler bulmuşlar @S.G.A.T. mesala
Yanlış anladınız la mesajıma niye güldü diye etiketledim overrated diye değil.
Benden önce muhtemelen forumda kullanılmıyordu telifini isteyeceğim bir gün.Overrated deyince akla gelen ilk isim @Aserat O çok kullanıyordu
mesaj kısmında türkçesini yazmıştım zaten.bu overakta ne oluyorkı zamane gençleri tuhaf tuhaf kelimeler bulmuşlar @S.G.A.T. mesala
Senin destereyle olayin ne merak ettim.Espri yapsam bu kadar gülmezdiniz.
hhahah konuyu okumamıştımki cnm bizim istanbul trağifi gibi bir mesaj trafiğimiz oluyor direk yazılaranlara cevap yazıp diğer yola şerite geçiyoruzmesaj kısmında türkçesini yazmıştım zaten.
ayy tamam ilk espirine gülecemEspri yapsam bu kadar gülmezdiniz.
konuyu okumadan cevap yazmak. tamam en overrated sensin.hhahah konuyu okumamıştımki cnm bizim istanbul trağifi gibi bir mesaj trafiğimiz oluyor direk yazılaranlara cevap yazıp diğer yola şerite geçiyoruz
ama sonra anladım bundanda iyi anlam çıkardım
ayy tamam ilk espirine gülecem
hhahah hayırr destere forumun markası en çok aranan kişi seçilmiştikonuyu okumadan cevap yazmak. tamam en overrated sensin.