oo hoşgeldin bir varsın bir yoksun
oo hoşgeldin bir varsın bir yoksun
Hoşbuldum bir varım bir yokum napalımoo hoşgeldin bir varsın bir yoksun
siz bile geliyorsunuz bu hala yokHoşbuldum bir varım bir yokum napalım
Bence de gelsin bende size yine dolap maceralarını tattırayımsiz bile geliyorsunuz bu hala yok
https://fav10.net/forum/threads/destere-İçin-kayıp-İlanı-verdik.273025/
aa bu mesajı görmesede kokusunu alır gelir forumaBence de gelsin bende size yine dolap maceralarını tattırayım@destere
Rüyamda gör yine ya.
aaa sen benden daha çok düşünüyorsun demek rüyalarını süslediğine göreRüyamda gör yine ya.Geliyordu bugün.
Rüya demişim pardon kabus diyecektim.aaa sen benden daha çok düşünüyorsun demek rüyalarını süslediğine göre
Aynen gelir heralde kokuyu alısa
Aynen gelir heralde kokuyu alısaBu kokuyu da kaçırıyorsa ölmüştür falan herhalde
@Harunnn60 dan şüpheleniyordum zaten genelde katiller kurbanalrını görür rüyalarında😱😱😱Rüya demişim pardon kabus diyecektim.
Aynen buna bende katılıyorum
sen bu işlerde uzmansın çığlıktanAynen buna bende katılıyorumHarun birşeyler yapmasa rüyalarında niye görsün
sen bu işlerde uzmansın çığlıktanşu @Harunnn60 ı br incele destereyi öldürmüş değilde kaçırıp tutsak ediyor diye düşünüyorum evleri yakınmış@mrt-06 @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati
Bu işi çözse çözse Müge Anlı çözerBen sadece cinayeti işlerim nasıl yapıldığına yada kimin yaptığına bakmam
ozaman haruna bu görevi sen verdin neden şimdi forumdasın zamanlama lginç 😱Rüya demişim pardon kabus diyecektim.
ozaman haruna bu görevi sen verdin neden şimdi forumdasın zamanlama lginç 😱
kayıp ilanınıda oyüzden vefat ilanı gibi yapmış umudu kesin diye 😱😱😱
hhahah aaa evet sapıklık yaparken yakalayıp tüfekle vurup ormana gömüp burdada yalandan ağlıyor olabilirim kadınlar yaparİlanı sen yapmadın mı seninde parmağın olabilir çünkü birini öldüren veya ortadan kaldıran kişi bu tarz haber yayarak suçu üzerinden atmaya çalışır
Aslında iyi fikirhhahah aaa evet sapıklık yaparken yakalayıp tüfekle vurup ormana gömüp burdada yalandan ağlıyor olabilirim kadınlar yapar@mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE- @Thequeer @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @XanTier
bu işi @pompy çözer rıza baba yoksa ali ozan müdür var
@pompy
Aynen abla sende iyi ki varsın iyi ki tanımışım dediklerimdensin , nice beraber senelereEnisim canım kardeşim ablasının bal arısı bana özkardeş gibisin seni çok seviyorum değerlimsin benim verdiğim değerden asla pişman etmedin bugüne kadar hep yanında oldum bundan sonrada tüm dualarımla yanında olacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?