FF Forumun Bayan Üyeleri

Yaptım demek istedin herhalde.

Neyse yarın KYK çekecem gerçi eksideyim ama kartı yine patlatırım, kendim için hiçbir şey yapmıyordum uzun zamandır yarın cilt bakım kremi falan alcam.
@Çiğdem-
biz kadınlar gibi beleşe getir o işi hıyarlı yoğurt sürüyorsun yüzüne iş tamamdır

Yaptım demek istedin herhalde.

Neyse yarın KYK çekecem gerçi eksideyim ama kartı yine patlatırım, kendim için hiçbir şey yapmıyordum uzun zamandır yarın cilt bakım kremi falan alcam.
@Çiğdem-
@Harunnn60 @XanTier yattılar galiba horultuları buraya geliyor

bizde kaçalım yavas yavas yarın uğraşıcak şeylerimiz var
cicili bicili rüyalar dileyeyim yine rüyanız renkli olsun @XanTier @Harunnn60 @mrt-06
Evet, yattım iyi geceler

Ben de tam çıkıyordum geldiğini görünce diğer tarafa vereceğin cevabı merak ettim kaldım. Velhasıl şimdi çıkıyorum iyi geceler. Rüyalarda buluşuyoruz resmen.
Yeni bulduğum müzikleri telefona atmak için yeniden kalktım ben de

İyi geceler

@mrt-06 yoo seni seviyorum aga diğer arkadaş için aynı şeyi söylemem

@Çiğdem- cadısı
@vadikızı teyze
@Dosi hocam

Diğerlerini tanımıyorum. Sayıca az olsalar da bu kadar erkek içerisinde sevgi, saygı içerisinde devam ediyorlar. Güllerimize iyi bakalım

Beni haklı çıkarttığın için sağol
@Çiğdem- cadısı
@vadikızı teyze
@Dosi hocam

Diğerlerini tanımıyorum. Sayıca az olsalar da bu kadar erkek içerisinde sevgi, saygı içerisinde devam ediyorlar. Güllerimize iyi bakalım
tşşkler @ozmoturk ama o avatarla iyi dileklerin pek uyumlu olmuyor değiştirsene şu ucube kılıklıyı

vadiciler cıvık erkekleri pek sevmiyor oyüzden xantier olduktan sonra o tarafın gözünden düşüp bizim cins seven tarafın gözüne girmesi normal biz sahip çıkarız bu arkadaşa yanı
@mrt-06 @Harunnn60