Ben chromedan yaptım ama forum değişmedi
Ben telefondan giriyorum telefonda eklenti oluyor mu?eklenti kurdunmu chorme ben kurdum şuan siyah tema ile kullanıyorum forumu
Bu güzelmiş gerçekten. Yüzlerce lirayı dark temaya vermemem kesinleşti.Ekli dosyayı görüntüle 86121
"Dark Mode" eklentisi ile bu şekilde şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Eklentiyi buradan indirebilirsiniz.
@bazinga, @Tolstoyevski, @MasacRE, @Sherlock, @MEnes, @Maskeli Fedai, @Çiğdem, @Dosi, @Forumdash, @DarkLegenD, @xemrexxx, @Çiğdem, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully, @sokak sanati, @serhatt, @kerem, @Ahmed, @S.G.A.T., @xBUGRAx, @eskici, @Turkuazz, @dreamy, @alperuz, @denizz19, @Angelica, @hayret bi şey, @The_Erinch, @Hachiko, @emreemreu, @Emre Ozansoy, @tolgab, @xdragxx, @DR, @HeisenBerg, @Harunnn60, @gözlemci ve etikette olmayan herkes.
@mrt-06'nın bahsettiğinden biraz farklı olduğunu gördüm, o yüzden paylaşmak istedim. Bu şekilde çok şık duruyor. Bir farkı da, gizlenilen spoiler görüntüsü burada açığa çıkıyor.Ekli dosyayı görüntüle 86121
"Dark Mode" eklentisi ile bu şekilde şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Eklentiyi buradan indirebilirsiniz.
@bazinga, @Tolstoyevski, @MasacRE, @Sherlock, @MEnes, @Maskeli Fedai, @Çiğdem, @Dosi, @Forumdash, @DarkLegenD, @xemrexxx, @Çiğdem, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully, @sokak sanati, @serhatt, @kerem, @Ahmed, @S.G.A.T., @xBUGRAx, @eskici, @Turkuazz, @dreamy, @alperuz, @denizz19, @Angelica, @hayret bi şey, @The_Erinch, @Hachiko, @emreemreu, @Emre Ozansoy, @tolgab, @xdragxx, @DR, @HeisenBerg, @Harunnn60, @gözlemci ve etikette olmayan herkes.
Nasıl yani spoilerları açığa çıkarıyorsa berbat bir şey.@mrt-06'nın bahsettiğinden biraz farklı olduğunu gördüm, o yüzden paylaşmak istedim. Bu şekilde çok şık duruyor. Bir farkı da, gizlenilen spoiler görüntüsü burada açığa çıkıyor.
Tabii güzel de, forumda güzel. Diğer türlü, diğer siteleri bozuyor. Twitter'a baktım, dark mode olarak kullanıyordum, bozuldu. Instagram sitesine girdim, bozuldu dark mode olarak. Forumda güzel işliyor yine az buçuk, "cevap yaz" butonu her ne kadar görünmese de. İşte böyle birtakım sorunları var ama forumda şık duruyor.Bu güzelmiş gerçekten. Yüzlerce lirayı dark temaya vermemem kesinleşti.
Spoiler butonunun açığa çıkması derken, inline spoiler açığa çıkıyor.Nasıl yani spoilerları açığa çıkarıyorsa berbat bir şey.
Bunu ben de kullanıyorum özellikle uzun okumalarda baya faydalı oluyor. Ama forumda renkleri bozduğu için boğucu geliyor. Doğal dark mode'dan yanayım halen.Ekli dosyayı görüntüle 86121
Güzel de, diğer siteleri bozuyor.Forumda şık dursa da, orayı da kısmen bozuyor.Bunu ben de kullanıyorum özellikle uzun okumalarda baya faydalı oluyor. Ama forumda renkleri bozduğu için boğucu geliyor. Doğal dark mode'dan yanayım halen.
Ekli dosyayı görüntüle 86121
Şuradan ayar verebilip renkleri de değiştirebiliyorsun ama hepsi boğucu geldi bana.Güzel de, diğer siteleri bozuyor.Forumda şık dursa da, orayı da kısmen bozuyor.
Rezaletmiş.Spoiler butonunun açığa çıkması derken, inline spoiler açığa çıkıyor.
Super Dark Mode'u dene, o bir tık daha iyi. Hatta çok daha iyi.Rezaletmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?