Forumu Dark Mode Nasıl Yaparız?

Fav10 Gece Modunu Beğendiniz Mi?

• Kullanılan toplam oy
    13
@mrt-06'nın bahsettiğinden biraz farklı olduğunu gördüm, o yüzden paylaşmak istedim. Bu şekilde çok şık duruyor. Bir farkı da, gizlenilen spoiler görüntüsü burada açığa çıkıyor.

Reactions: Turkuazz
Bu güzelmiş gerçekten. Yüzlerce lirayı dark temaya vermemem kesinleşti.
Tabii güzel de, forumda güzel. Diğer türlü, diğer siteleri bozuyor. Twitter'a baktım, dark mode olarak kullanıyordum, bozuldu. Instagram sitesine girdim, bozuldu dark mode olarak. Forumda güzel işliyor yine az buçuk, "cevap yaz" butonu her ne kadar görünmese de. İşte böyle birtakım sorunları var ama forumda şık duruyor.

Bunu ben de kullanıyorum özellikle uzun okumalarda baya faydalı oluyor. Ama forumda renkleri bozduğu için boğucu geliyor. Doğal dark mode'dan yanayım halen.

Bilgilendirmeler için teşekkürler herkese ama ben hiçbir uygulamanın Gece Modunu kullanmıyorum.

Güzel de, diğer siteleri bozuyor.Forumda şık dursa da, orayı da kısmen bozuyor.
Şuradan ayar verebilip renkleri de değiştirebiliyorsun ama hepsi boğucu geldi bana.

chrome-extension://dmghijelimhndkbmpgbldicpogfkceaj/data/options/options.html

Reactions: Araf

"Super Dark Mode" var, bu çok daha iyi. Bunu tavsiye ederim. Diğer sitelerde bozulmuyor. "Cevap Yaz" kısmı da düzgün görünüyor. İnline spoiler kısmı canlı ve beyaz görünüyor. Buradan indirebilirsiniz.

@bazinga, @Tolstoyevski, @MasacRE, @Sherlock, @MEnes, @Maskeli Fedai, @Çiğdem, @Dosi, @Forumdash, @DarkLegenD, @xemrexxx, @Çiğdem, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully, @sokak sanati, @serhatt, @kerem, @Ahmed, @S.G.A.T., @xBUGRAx, @eskici, @Turkuazz, @dreamy, @alperuz, @denizz19, @Angelica, @hayret bi şey, @The_Erinch, @Hachiko, @emreemreu, @Emre Ozansoy, @tolgab, @xdragxx, @DR, @HeisenBerg, @Harunnn60, @gözlemci ve etikette olmayan herkes.

Dark mode ne arkadaşlar iç karartmaktan başka işe yaramıyor

Reactions: mrt-06