Polat Şaşmaz
Favori Üye
aga imza ve avatarını değiştirebilirsinen çok senden özür dilerim aga affettin mi
Affettim affettim özür dilemene de gerek yoktu aslında aga
aga imza ve avatarını değiştirebilirsinen çok senden özür dilerim aga affettin mi
Ben sevinçli değilim ki. Yaptığı şaka o yaşta bir insanın yapacağı bir şaka değil. Bunu onun bilmesi gerekiyor. Sen ya da ben ne dersek diyelim değişen bir şey olmayacak, olmadı da...
@takas şaka maka iyi hit aldın konudan.
Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum açıkacsı. Takas tamam yap şaka, herkesi eğlendir ama bu asla ailevi problemler bahane olarak görülemez.
aynen aga her hafta forumu bırakıyorum konusu açacam artık
- - - Ekleme - - -
bahane değil zaten şaka abartmayın artık gerçekten bırakırım bak
Bunun şakası da bile hiç normal değil ve espritüel değil.
şaka da olsa kardeşliğimizin ne kadar güçlü olduğunu gördük dünden beri sayısız özel mesaj vs. geldi harbiden sıkı bi kardeşliğimiz var içinizden biri giderse ben de çok üzülürüm
şaka da olsa kardeşliğimizin ne kadar güçlü olduğunu gördük dünden beri sayısız özel mesaj vs. geldi harbiden sıkı bi kardeşliğimiz var içinizden biri giderse ben de çok üzülürüm
- - - Ekleme - - -
1 nisan şakası böyle olmalıydı almilanınki de şaka zaten
böyle şeyler forumun tadı tuzudur ot gibi hep aynı şeyler zevk mi alıyodun aga ne güzel bi heycan oldu
Ben forumu bırakacam yakında böyle şeyler devam ederse daha. Soğuttunuz forumdan.
Allah aşkına ne kardeşliğinden bahsediyorsun takas ya.Forum dışında görmediğin insanlar hepsi nasıl bu kadar kardeş,dost olarak nitelendirebiliyorsun anlamıyorum.Sanal ortam netice de burası,gerçek hayatta görmediğin bir insana bu kadar kolay kardeş,dost diyebiliyor musun sen?
Almila'nın şaka yaptığı ne malum?
böyle şeyler forumun tadı tuzudur ot gibi hep aynı şeyler zevk mi alıyodun aga ne güzel bi heycan oldu
- - - Ekleme - - -
sen anlamazsın
- - - Ekleme - - -
görürsün
Beraber mi planladınız ?
Allah aşkına ne kardeşliğinden bahsediyorsun takas ya.Forum dışında görmediğin insanlar hepsi nasıl bu kadar kardeş,dost olarak nitelendirebiliyorsun anlamıyorum.Sanal ortam netice de burası,gerçek hayatta görmediğin bir insana bu kadar kolay kardeş,dost diyebiliyor musun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?