o adam dediğin herkesin anasına bacısına küfreden biri buysa adamlık siz adam olunGüzel cevap!Adamsın!
o adam dediğin herkesin anasına bacısına küfreden biri buysa adamlık siz adam olunGüzel cevap!Adamsın!
Yönetim istifa sesleri çok yükselmeye başladı
Sizinle konuşmak isteyen mi var?küfür etmeyi bıraktığın zaman konuşuruz tamam
hamza kim furkan)))
Forumu bırakma konularıda çoğalıyor günden güne
Senin anana bacına nerede küfür ettim söyle.Kanıtın varsa göster forumdan giderim.Ama bana kanıt göster.
o adam dediğin herkesin anasına bacısına küfreden biri buysa adamlık siz adam olun
Forumu bırakma konularıda çoğalıyor günden güne
Mesut Yar veya başka bir köşe yazısı "fatoş" da der "sübyancı" da der fakat biz forumdayız ve sürekli bu konularda tartışmalar çıkıyor. Karşı tarafın hoşuna gitmeyen lakaplara karşı olmak zorundayız. Fatoşgüle izin versek yarın başka bir diziye başka bir takma ad takılacak ve bu büyüyerek daha büüyk sorun haline gelecek.mesut yar bile fatoş diyor onun yazılarını yasaklıyormusun))) bfatmaya çogu köyde fatoş denir. burda aşaglama yok aşaglama olsa kanal d nin kadrolu yorumcusu mesut yar kulanır mı hatta bu fatma gülü yumuşatır daha sevimli yapar
mesut yar bile fatoş diyor onun yazılarını yasaklıyormusun))) bfatmaya çogu köyde fatoş denir. burda aşaglama yok aşaglama olsa kanal d nin kadrolu yorumcusu mesut yar kulanır mı hatta bu fatma gülü yumuşatır daha sevimli yapar
Sizinle konuşmak isteyen mi var?
Sizin gözünüzde Vadi'yi sevmeyen adam değil
Hep sizin yüzünüzden oluyor bunlar.tabi çoğalır aga biz admine söylüyoruz takmıyo sonuçlarına da katlanır yapacak bişey yok bu ceza sisteminden önce forumdan gidecem diyen varmıydı yoktu şimdi bak bide
tabi çoğalır aga biz admine söylüyoruz takmıyo sonuçlarına da katlanır yapacak bişey yok bu ceza sisteminden önce forumdan gidecem diyen varmıydı yoktu şimdi bak bide
imzamı atarım
:U:mısıra yada libyaya dönmezse iyidirama önüne gelende yönetimde olursa o sesler dahada yükselir biri üyelerle tartışır sürekli kürtajı gündeme getirir , öbürü kendi siyasi görüşünün karşıtı konuları hemen çöplüğe atar , diğeri fadimegül lafına ceza verir , öbürü pkklı herife hakarete ettik diye 2 puanı yapıştırır , öbür ddiğeri arkadaşını korumak için yorumları silip ceza vermez... Vb. Vb. Bu böyle uzayıp gider o yüzden yönetime başarılı diyemeyeceğim !
Nerede küfür ettim bana kanıt göster kanıt!zaten konuşamazsın benle küfür etme bi daha
Tamam aynı kapıya çıkıyor. Sen sübyancı memati dedin ceza vermedim. Takas kışkırdı fatosgül dedi beyazsoyda şunu dedi ceza almadı der. Kvp1905 daha ağırını söyler mesela "bak ama onlara ceza vermedin banada veremezsin" der versem kavga çıkar. Sonra 2grup birbirine girer sen fatmagüle bunu diyemezsin, sen vadiye şunu diyemezsin diye ne olur kavga büyür uzar.. Sonuç- yönetim ceza vermiyor kışkırtıcı mesaj yazmış batsın bu yönetim. Dizilerin ikisinide izlemem. Ikisinede düşman değilim. Bana kalsa hatta ilk başta fatosgüle ceza mı olur? Bile dedim ama yasak dediler. Görmezden gelsem Ozan suçlar veya diğer yöneticiler. Kural bu desem ceza versem siz suçlarsınız. Mantıklı öneri sun o zaman onu yapalım.daha ne yazdıgının farkında değilsin . yazdıgını tekra okuman için tekrar yazıyorum
"ben buna ceza vermediğim zaman onlar işi abartıyorlar özelliklede takas ve kvp1905 gibi fanatik arkadaşlar. o bunu dedi ceza almadı bizde bunu yaptık diye savunma getiriyorlar ama kendileri 2 katını yapmış oluyor farkında değiller. ama bu gibi ifadeleri kullanmak yasak"
Hep sizin yüzünüzden oluyor bunlar.
Nerede küfür ettim bana kanıt göster kanıt!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?