Forumu bırakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


ayrıca memati selvinin mahalleden tanıdııı biri değil. Babasının sağkoludur. Başta bizde karşı olduk memati selvi evliliğine ama selviyi korumak kollamak için mematinin evlenmesi en doğruydu. Ayrıca rahmetli Çakır yaşasaydı ilk başta karşı çıkardı sonradan düğünü kendi elleriyle yapardı en sadık adamı mematiye vermeyecekde kime verecek bu kızı ?
 


İkisinede imzamı atarım
 
Alalh aşkına ben bu site kimi şikayet etmişim.. sürekli düşünce özgürlüğünü savundum ki bana karşı negatif olan arkadaşlara verilen cezaların anlamsız oldugu kaç kez yazdım. senin bana yoladıgın alay eder gibi cevaplar bile şikayet etmedim. ne demek başkası kızar diye sana ceza veriyorum böyle bir ceza olur mu ya .. ozaman sitede en çok bagıranın sözü geçsin..
 
cezalar kısmına katılıyorum bende bi ara cezalar nıktığım için gidiyodum ama son anda vazgeçtim eğer forumdan gidersem ceza yüzünden giderim.açıkçası seni hiç sevmem ama gitmenide istemem keşke gitmeseydin.
memati kızı yaşındaki kızla evlendi falan diyon sezon finalinde çakırın mezarında dediklerini duydun mu merak etme abi kızın emin ellerde dedi.yani sorun yok o konuda koruma amaçlı aldı selviyi ben karşıydım başta ama çakıra dediklerinden sonra helal olsun diyorum.
gerçekten cezalar bıktı usandırdı siz bu işe çözüm bulmazsanız daha çok kişi gider haberiniz olsun yönetim baştan sona yanlış isimlerden oluşuyo
 
Yönetim istifa sesleri çok yükselmeye başladı
 
memamatiden selviden bagımsız düşün
 
Mahallede çok farklı tanımlamalar da olur ama hepsini kabul edemeyiz elbette.
Dizi karakterine sen öyle diyorsun doğrudur belki ben diziyi takip etmiyorum bilgim yok fakat doğru bile olsa bu şekilde anmak dizinin sevenlerini kışkırtır bunun sonucunda gelişen tartışmaların önünü alamayız. "Fatoşgül" için ceza veriliyor bu da Fatmagül'ü sevenlerin hoşuna gitmiyor. "Fatoş" yerine "Fatma" yazmak zor değil diye düşünüyorum.
 

Beyazsoy bu yorumuna hak veriyorum ama senin dışındaki insanlarıda düşün 😉 şöyle bir örnek verelim sana burada herkes ona sübyancı dese ona böyle şöyle yazsa bir süre sonra o yazılar küfüre dönüşür ve küfürler havada uçar.
 
Kızar diye ceza mı veriyorum? Ben kimden korkupta böyle birşey yapıyorumki sen söylediğimi baştan yanlış anlamışsın.
Ben diyorumki ben yokken bunu söyleyene zaten ceza verilmiş. Bu takas olsun, sen ol veya hiç tanımadığım başkası olsun. Ben haksız gördüğüm cezaları iptalde ettim buna çoğu kişide şahit, haklı bulduğum yerlerde de bana ceza verdiniz ona neden vermiyorsun mantığı oluşmasın diye aynı lafı edene de ceza verdim. Ayrım yapmıyorum çok şükür.
 
mesut yar bile fatoş diyor onun yazılarını yasaklıyormusun
))) bfatmaya çogu köyde fatoş denir. burda aşaglama yok aşaglama olsa kanal d nin kadrolu yorumcusu mesut yar kulanır mı hatta bu fatma gülü yumuşatır daha sevimli yapar
 
Sizin gözünüzde Vadi'yi sevmeyen adam değil
 
daha ne yazdıgının farkında değilsin . yazdıgını tekra okuman için tekrar yazıyorum

"ben buna ceza vermediğim zaman onlar işi abartıyorlar özelliklede takas ve kvp1905 gibi fanatik arkadaşlar. o bunu dedi ceza almadı bizde bunu yaptık diye savunma getiriyorlar ama kendileri 2 katını yapmış oluyor farkında değiller. ama bu gibi ifadeleri kullanmak yasak"
 
mematiye sübyancı diyemezsin onu geçecen diğer konularda haklısın cezalar komik yönetim kötü.

- - - Ekleme - - -

mematiye sübyancı diyemezsin onu geçecen diğer konularda haklısın cezalar komik yönetim kötü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...