Forumun ilk zamanları bu tarz eski şeylere bakmayı çok seviyorum
Geçmişi araştırdıkça duyulan özlem de artıyor. Mazi her ne kadar acıtsa da kattığı güzellikler tartışılamaz. Ben bıraktım eskilere bakmayı. Sana da öneririm. @RüzgarGülü de sonra tüm gün eleştiriyor geçmişi kurcalamayın diye
2011 zamanları yok mu ya vay arkadaş doğuşumu göremedim
Bunu da forumda buldum eski postta paylaşılmış onu uplatmak sıkıntı olur diye buraya attım.2011 zamanları yok mu ya vay arkadaş doğuşumu göremedim![]()
Hocam benim takıntı da bu eski reytinglere de bakıyorum futbolda da ilgi olduğum herhangi şeyde geçmişe bakma takıntısı var bendeGeçmişi araştırdıkça duyulan özlem de artıyor. Mazi her ne kadar acıtsa da kattığı güzellikler tartışılamaz. Ben bıraktım eskilere bakmayı. Sana da öneririm. @RüzgarGülü de sonra tüm gün eleştiriyor geçmişi kurcalamayın diye![]()
2011 zamanları yok mu ya vay arkadaş doğuşumu göremedim![]()
Düşük yapan UlviBunu da forumda buldum eski postta paylaşılmış onu uplatmak sıkıntı olur diye buraya attım.
Hocam benim takıntı da bu eski reytinglere de bakıyorum futbolda da ilgi olduğum herhangi şeyde geçmişe bakma takıntısı var bende![]()
Ara sıra bakmak iyi tabii sürekli bakmak sıkıntıGeçmişi araştırdıkça duyulan özlem de artıyor. Mazi her ne kadar acıtsa da kattığı güzellikler tartışılamaz. Ben bıraktım eskilere bakmayı. Sana da öneririm. @RüzgarGülü de sonra tüm gün eleştiriyor geçmişi kurcalamayın diye![]()