Sen nerdeydin peki o dönem. Emekli mi olmuştun😱 Sen hep yöneticiydin yaa 2015"den beri
Yalnız o konuda herkes tartışıyordu. Ben sen ve Mayıs böceğine karşı tüm forum. İnanılmaz bir gündü.
Editördüm herhalde yada normal mod da olabilir.Sen nerdeydin peki o dönem. Emekli mi olmuştun😱 Sen hep yöneticiydin yaa 2015"den beri
Yalnız o konuda herkes tartışıyordu. Ben sen ve Mayıs böceğine karşı tüm forum. İnanılmaz bir gündü.
İstemeden de olsa müthiş bir sinerji oluştu Özgür beyciğim, hoşuma gitti bu durum.Senin hemşo hainliğini yapıp sona kalmış, şimdi gördüm.Dahil edemedik onu görsele.@Maskeli Fedai
Nasıl da dedikodumu yapıyorlar..Her zamanki hainliği...Desteklediği kolsuz gibi geriden geliyor.
Editördüm herhalde yada normal mod da olabilir.
Sen Çiğdemi yanına çektiğin için şans senden yana oldu bence. O çok etkili oldu bacım.
@Maskeli Fedai artık bu yolda iyice yalnızlaştı.
Gece gece paramparçayım..Ağlasın pis kütük.@Maskeli Fedai
Ne dedikodusu canım kritik yapıyorduk.Nasıl da dedikodumu yapıyorlar..
Hemşom üzüldü mü.Gece gece paramparçayım..
Hemşon bu kadar hain olabilmene şaşırıyorHemşom üzüldü mü.
Hı hıNe dedikodusu canım kritik yapıyorduk.
Kendi yaptığın hainliklere say, ödeştik.Hemşon bu kadar hain olabilmene şaşırıyor
Ağlayabilirsin Hainli Fedai.Gece gece paramparçayım..
Bu dedikodu değil; kritik, analiz, yorumlama, durum değerlendirmesi...Nasıl da dedikodumu yapıyorlar..
Aynen profilini inceledim şimdi oydu
Aynen benim de en sevdiğim zamanlardıArşiv sitesinde gezerken aklıma geldi, bakayım dedim.Keşke böyle devam etseydi site.
8 yıldır fav 10 u takip ediyorum
Oradan konu açmak işkence gibi bir şeydi, şimdi rahat rahat açılıyor.Arşiv sitesinde gezerken aklıma geldi, bakayım dedim.Keşke böyle devam etseydi site.
Tabiki çok güzeldiBaya eskiden takip ediyormuşsun.
FavoriForumum zamanını hatırlıyor musun?
Oradan konu açmak işkence gibi bir şeydi, şimdi rahat rahat açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?