Haberin doğru olup olmaması değil, bu iki konunun ardı ardına denk gelmesi önemli. İlginç bir görüntü oluştu.Yalan haber
Haberin doğru olup olmaması değil, bu iki konunun ardı ardına denk gelmesi önemli. İlginç bir görüntü oluştu.Yalan haber
Mutlu olma sürem.Ekli dosyayı görüntüle 78712
İlginç denk gelişler.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @RevaN, @Özgür, @S.G.A.T., @vadikızı, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Oysa planım "Emoji konuları aldı gitti başını.Ekli dosyayı görüntüle 80383
Mesaj yazmada 33.333 kaçırmıştım ama en azından reaksiyonda o rakamı görmek nasip oldu
Hatıra kalsın
Ekli dosyayı görüntüle 81375
@Sherlock
Yahu at artık harikanı. Diğer tarafta hepsini geri at dedim. SS aldım artık bozuldu zatenBuna da harika atıp geri çektim, bozulmasın diye.Güzel tesadüf Dosi hanım, darısı 44.444’ün başına.
En şirini benim ki 🥰 bu da
Bu muazzam görüntüyü de buraya bırakalım...
Up eski FF'den bazı görüntülerBu konu çok boş kaldı bugün biraz nostalji yapalım burada.Forumda bir sohbet programı yapmıştı oraları karıştırırken ilginç resimler buldum.
@sokak sanati 'nın editör oluşu.Sene 2014 Haziran.
Ekli dosyayı görüntüle 47576
@Yiğitt 'in ilk mesajları.O sıralar favori üye olmak için mücadele veriyordu.(2014 yaz )
Ekli dosyayı görüntüle 47577
@cookies 'in @mrt-06 'dan korkması.(2014 yaz ayı)
Ekli dosyayı görüntüle 47578
@Çiğdem- Ağzından iyi laf yapıyormuş şimdi biraz kabuğuna çekildin sanki.(2014 yaz ayı)
Ekli dosyayı görüntüle 47579
2014 Haziran.😎 En favori üye seçilmiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 47581
@Bully çok konuşmuşsun o zamanlar.
Ekli dosyayı görüntüle 47582
@xdragxx seni ne kadar çok seven varmış.
Ekli dosyayı görüntüle 47583
Forumun 2013-2014 Genel Teması
Anasayfa böyle bir temaydı.
Forumun 2014-2015 Genel Teması
Ekli dosyayı görüntüle 47584
Forumun 2015 Logosu. (Sadece 7 ay kaldı.) Bende ne hayaller kurmuştum kalıcı olur diye..
Ekli dosyayı görüntüle 47585
Biraz nostalji koksun buralar.ss
@Çiğdem- @destere @xemrexxx @vadikızı @Yiğitt @denizz19 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @GunesinOglu @Billy Kane @ozgur2113 @ABAY_06 @OzaN @xdragxx @Aserat
Olayı bilmeden katıldım aranıza ama bu muazzam görüntüde olduğum için kendimle gurur duyuyorum.
Bu muazzam görüntüyü de buraya bırakalım...
Ben de bilmiyorumOlayı bilmeden katılmadım aranıza ama bu muazzam görüntüde olduğum için kendimle gurur duyuyorum.
Benimki 😡 daha şirin ve sevimli.Ben de bilmiyorumşirin emojim için fırsatı değerlendirdim 🥰
Değerimi bilinUp eski FF'den bazı görüntüler
Sen niye habersiz gittin o dönemBen de olayı bilmiyorum bu arada
Yok ya sıkılmıştım forumun o dönemki genel halindenSen niye habersiz gittin o dönemÜni sınavı için mi?
Üni sınavıydı bence, istediğin puanı alamamıştın ben hatırlıyorumYok ya sıkılmıştım forumun o dönemki genel halindenDetayını tam hatırlamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?