- Reaksiyon puanı
- 114,186
- Puanı
- 1,060
sana sınırsız bildirim yağmuru kredisi vermiştimŞükür vadikızı bildirim yağmurundan kendini çekti daha dikkat ediyo artık
sana sınırsız bildirim yağmuru kredisi vermiştimŞükür vadikızı bildirim yağmurundan kendini çekti daha dikkat ediyo artık
sana sınırsız bildirim yağmuru kredisi vermiştimİstediğin kadar gül mesajlarıma, hem öyle yalnız kalmaz başkası tepki göstermezse
Şu anda avatarındaki gibi gülüyorsundur.@Arslan Bey mesaj sayımız eşitlenmiş
Ekli dosyayı görüntüle 60791
Ekli dosyayı görüntüle 60792
@Arslan Bey
YaniŞu anda avatarındaki gibi gülüyorsundur.
Beni rahatlıkla geçersin. Çok fazla mesaj yazmıyorum ben. Zamanında geçmemen şaşırttı beni.Yani
Senin mesaj sayına ulaştım ama seninle uçurum fark olsun istemem.
Sıradaki hedefim @Yakamoz-Asi den 1 haftalıkta olsa enler listesinde az yazmak
Bu hafta çeneyi açmış ama maalesef benimde gevezelik yaptığım günlere denk geldi
Seni geçmeyi isteyen kim,
Yani
Senin mesaj sayına ulaştım ama seninle uçurum fark olsun istemem.
Sıradaki hedefim @Yakamoz-Asi den 1 haftalıkta olsa enler listesinde az yazmak
Bu hafta çeneyi açmış ama maalesef benimde gevezelik yaptığım günlere denk geldi
2 hafta önce sadece 1 gün girmişliğim vardı ve o 1 günde bile haftalıkta senden fazla yazmış olduğumu gördükten sonra umutlarım tükendiBenden az yazman mümkün degil.
2 hafta önce sadece 1 gün girmişliğim vardı ve o 1 günde bile haftalıkta senden fazla yazmış olduğumu gördükten sonra umutlarım tükendio hafta, bu hafta gibi yazsaydın ya
Elbet bir gün senden daha az yazacağım bir hafta olacaktır.2018 bitmeden bu işi haledeceğim
Eskiyim ama senin kadar hızlı ilerleyemedim.Seni geçmeyi isteyen kim,
Tam tersi sizin yolunuzda ilerliyorum
@denizz19 ile zamanında takıldım diye oldu ya bukadar mesaj sayı. Yoksa ben kendi halinde takılan sessiz biriydim
Aktifliğimi yine azaltacağım, belki yine kaybolacağım. Engel olmazsa çalışmalarıma, işte o zaman belirli aralıklarla girer çıkarım. Çukur'u yorumlamak istiyorum, evet. Yine iyi yorumlarız.Hhaha sen forumdan kaybolma yeter ayoll daha Çukur yorumlarını alacaz ip gibi
Ozaman seni MS de hemen eletmeyip ilerletmek lazım hemen kaybolma diyeAktifliğimi yine azaltacağım, belki yine kaybolacağım. Engel olmazsa çalışmalarıma, işte o zaman belirli aralıklarla girer çıkarım. Çukur'u yorumlamak istiyorum, evet. Yine iyi yorumlarız.
Hele başlasın da, bakalım. Mor ve Ötesi'in değerinin bilinmeyeceğini düşünüyorum. Birkaç haftaya elenirim belki.Ozaman seni MS de hemen eletmeyip ilerletmek lazım hemen kaybolma diye
En son bıraktığımda 46.800 dün. 2 günde 18 mesaj tek yazmışsınHadi bakalim, kolay gelsin.
Dipnot: suan itibariyle bu hafta 86 mesaj yazmisim, gecen haftanin üc kati.
Bende eskiden hızlıydımEskiyim ama senin kadar hızlı ilerleyemedim.
En son bıraktığımda 46.800 dün. 2 günde 18 mesaj tek yazmışsın
Hızlan lütfen86 daha yaz
Bende eskiden hızlıydımgeçen haftaya aldanma. Yarışma nedeniyleydi. Bak farkı açmışsın yineama banada dağ gibi bildirim gelmiş ve bir kaç konuyla yakalarım seni yine
Tamam kabül, seni geçerim illaki ama 2-3 bin fark olmaz uzunca bir süreAnca sen komple ara verince belki
Seni konuşturmak isterdimde ama benimkide çok olsun istememElimden ne geliyorsa yapiyorum.
Bana bulaşırsa işin içinden çıkamazSeni konuşturmak isterdimde ama benimkide çok olsun istememBeni geçmen için başkalarıyla yazış.
@denizz19 a bulaş
Seni konuşturmak isterdimde ama benimkide çok olsun istememBeni geçmen için başkalarıyla yazış.
@denizz19 a bulaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?