Forumdan Resimler

:AŞükür vadikızı bildirim yağmurundan kendini çekti daha dikkat ediyo artık
sana sınırsız bildirim yağmuru kredisi vermiştim :A İstediğin kadar gül mesajlarıma, hem öyle yalnız kalmaz başkası tepki göstermezse :F

sana sınırsız bildirim yağmuru kredisi vermiştim :A İstediğin kadar gül mesajlarıma, hem öyle yalnız kalmaz başkası tepki göstermezse :F

:F:Fsenin mesajlarını bir çoğuna gülüyom beğeni atıyom her mesajına atmıyorum ki bildirim çok olmasın diğerlerine rahat bak diye

@Arslan Bey mesaj sayımız eşitlenmiş :A
20180807_120319.png

20180807_120411.png

@Arslan Bey

Yani :A
Senin mesaj sayına ulaştım ama seninle uçurum fark olsun istemem.
Sıradaki hedefim @Yakamoz-Asi den 1 haftalıkta olsa enler listesinde az yazmak:A
Bu hafta çeneyi açmış ama maalesef benimde gevezelik yaptığım günlere denk geldi :F
Beni rahatlıkla geçersin. Çok fazla mesaj yazmıyorum ben. Zamanında geçmemen şaşırttı beni. :D

Biraz @denizz19 ile takıl, biraz da @Çiğdem- ile, zirveye oynarsın. :)

Beni rahatlıkla geçersin. Çok fazla mesaj yazmıyorum ben. Zamanında geçmemen şaşırttı beni. :D

Biraz @denizz19 ile takıl, biraz da @Çiğdem- ile, zirveye oynarsın. :)
Seni geçmeyi isteyen kim,
Tam tersi sizin yolunuzda ilerliyorum :A
@denizz19 ile zamanında takıldım diye oldu ya bukadar mesaj sayı. Yoksa ben kendi halinde takılan sessiz biriydim :A

Benden az yazman mümkün degil. :A
2 hafta önce sadece 1 gün girmişliğim vardı ve o 1 günde bile haftalıkta senden fazla yazmış olduğumu gördükten sonra umutlarım tükendi :T: o hafta, bu hafta gibi yazsaydın ya :(

Elbet bir gün senden daha az yazacağım bir hafta olacaktır.2018 bitmeden bu işi haledeceğim :Z

2 hafta önce sadece 1 gün girmişliğim vardı ve o 1 günde bile haftalıkta senden fazla yazmış olduğumu gördükten sonra umutlarım tükendi :T: o hafta, bu hafta gibi yazsaydın ya :(

Elbet bir gün senden daha az yazacağım bir hafta olacaktır.2018 bitmeden bu işi haledeceğim :Z

Hadi bakalim, kolay gelsin. :A
Dipnot: suan itibariyle bu hafta 86 mesaj yazmisim, gecen haftanin üc kati. :F

Son düzenleme:
Hhaha sen forumdan kaybolma yeter ayoll daha Çukur yorumlarını alacaz ip gibi :A :A :A
Aktifliğimi yine azaltacağım, belki yine kaybolacağım. Engel olmazsa çalışmalarıma, işte o zaman belirli aralıklarla girer çıkarım. Çukur'u yorumlamak istiyorum, evet. Yine iyi yorumlarız. :D

Hadi bakalim, kolay gelsin. :A
Dipnot: suan itibariyle bu hafta 86 mesaj yazmisim, gecen haftanin üc kati. :F
En son bıraktığımda 46.800 dün. 2 günde 18 mesaj tek yazmışsın :T:
Hızlan lütfen :A:A 86 daha yaz :A

Eskiyim ama senin kadar hızlı ilerleyemedim. :A
Bende eskiden hızlıydım :A geçen haftaya aldanma. Yarışma nedeniyleydi. Bak farkı açmışsın yine :A ama banada dağ gibi bildirim gelmiş ve bir kaç konuyla yakalarım seni yine :A
Tamam kabül, seni geçerim illaki ama 2-3 bin fark olmaz uzunca bir süre :A Anca sen komple ara verince belki :A

En son bıraktığımda 46.800 dün. 2 günde 18 mesaj tek yazmışsın :T:
Hızlan lütfen :A:A 86 daha yaz :A

Bende eskiden hızlıydım :A geçen haftaya aldanma. Yarışma nedeniyleydi. Bak farkı açmışsın yine :A ama banada dağ gibi bildirim gelmiş ve bir kaç konuyla yakalarım seni yine :A
Tamam kabül, seni geçerim illaki ama 2-3 bin fark olmaz uzunca bir süre :A Anca sen komple ara verince belki :A

Elimden ne geliyorsa yapiyorum. :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961