Bir algısını bulmuştur bekçinin santaj ediyordurO mezar bekçisine rüşvet verecem ben hortlatmasın bunu
Bir algısını bulmuştur bekçinin santaj ediyordurO mezar bekçisine rüşvet verecem ben hortlatmasın bunu
Yapmıştır,günahı boynunaBir algısını bulmuştur bekçinin santaj ediyordur
biz doğrıuları söyleriz ya da algı oluştururuz gıybet yapmayızGıybetden şikayetçi olana bak @serhatt
biz doğrıuları söyleriz ya da algı oluştururuz gıybet yapmayız
Ben doğruyu 3 yıl önce demişim Şuan geberme numaraların hep bu yüzdenGıybetin kendisi be bu
Ahın tuttuBen doğruyu 3 yıl önce demişim Şuan geberme numaraların hep bu yüzden
Ben doğruyu 3 yıl önce demişim Şuan geberme numaraların hep bu yüzden
ay bunun matematiği de kıtt 2018- 2014 = 4Ahın tuttu
ay bunun matematiği de kıtt 2018- 2014 = 4
Aaa 5.yıla girdik hatta zaman ne çabuk geçiyor dün gibi geliyor banaAhın tuttu
belli bir yaştan sonra öyle tabi senin de yaşın kemale erdi neticedeAaa 5.yıla girdik hatta zaman ne çabuk geçiyor dün gibi geliyor bana
Yaşlılığına ver sendeay bunun matematiği de kıtt 2018- 2014 = 4
İyice ölüme yaklaştın artık,bi gözün toprağa bakıyrAaa 5.yıla girdik hatta zaman ne çabuk geçiyor dün gibi geliyor bana
İyice ölüme yaklaştın artık,bi gözün toprağa bakıyr
Mustafa Sandal idolum geberene kadar çaptan düşmek yok hemen sevinmeyin ayollbelli bir yaştan sonra öyle tabi senin de yaşın kemale erdi neticede
Bu herif ölmüşte ağlayanı yok be,antrapozlu bunakMustafa Sandal idolum geberene kadar çaptan düşmek yok hemen sevinmeyin ayoll
Hahahha baban yaşında ama hala vucudu fitBu herif ölmüşte ağlayanı yok be,antrapozlu bunak
Babamın fit olmadığını nerden çıkardın,görmedin bileHahahha baban yaşında ama hala vucudu fit
Oda fit olabilir her çarşamba kılıç sallıyorBabamın fit olmadığını nerden çıkardın,görmedin bile
Sana sallattırcam o kılıçlarıOda fit olabilir her çarşamba kılıç sallıyor
ay bunun matematiği de kıtt 2018- 2014 = 4
Yaşlılığına ver sende
Bu arada madem 5 yıl önce gebermiş mezarıda var . Biz 5 yıldır bir öcüylemi konusuyorduk 😱😱😱 @Harunnn60Aaa 5.yıla girdik hatta zaman ne çabuk geçiyor dün gibi geliyor bana