Bir algısını bulmuştur bekçinin santaj ediyordurO mezar bekçisine rüşvet verecem ben hortlatmasın bunu![]()
Bir algısını bulmuştur bekçinin santaj ediyordurO mezar bekçisine rüşvet verecem ben hortlatmasın bunu![]()
Yapmıştır,günahı boynunaBir algısını bulmuştur bekçinin santaj ediyordur![]()
![]()
![]()
biz doğrıuları söyleriz ya da algı oluştururuz gıybet yapmayız
Gıybetin kendisi be bu
biz doğrıuları söyleriz ya da algı oluştururuz gıybet yapmayız![]()
Ben doğruyu 3 yıl önce demişimGıybetin kendisi be bu![]()
Ahın tuttuBen doğruyu 3 yıl önce demişim![]()
![]()
Şuan geberme numaraların hep bu yüzden
![]()
Ben doğruyu 3 yıl önce demişim![]()
![]()
Şuan geberme numaraların hep bu yüzden
![]()
ay bunun matematiği de kıttAhın tuttu![]()
ay bunun matematiği de kıtt2018- 2014 = 4
![]()
Aaa 5.yıla girdik hatta zaman ne çabuk geçiyor dün gibi geliyor banaAhın tuttu![]()
belli bir yaştan sonra öyle tabi senin de yaşın kemale erdi neticedeAaa 5.yıla girdik hatta zaman ne çabuk geçiyor dün gibi geliyor bana![]()
![]()
![]()
Yaşlılığına ver sendeay bunun matematiği de kıtt2018- 2014 = 4
![]()
İyice ölüme yaklaştın artık,bi gözün toprağa bakıyrAaa 5.yıla girdik hatta zaman ne çabuk geçiyor dün gibi geliyor bana![]()
![]()
![]()
İyice ölüme yaklaştın artık,bi gözün toprağa bakıyr![]()
Mustafa Sandal idolum geberene kadar çaptan düşmek yok hemen sevinmeyin ayollbelli bir yaştan sonra öyle tabi senin de yaşın kemale erdi neticede![]()
Bu herif ölmüşte ağlayanı yok be,antrapozlu bunakMustafa Sandal idolum geberene kadar çaptan düşmek yok hemen sevinmeyin ayoll
![]()
![]()
Hahahha baban yaşında ama hala vucudu fitBu herif ölmüşte ağlayanı yok be,antrapozlu bunak![]()
Babamın fit olmadığını nerden çıkardın,görmedin bileHahahha baban yaşında ama hala vucudu fit![]()
![]()
![]()
Oda fit olabilir her çarşamba kılıç sallıyorBabamın fit olmadığını nerden çıkardın,görmedin bile![]()
Sana sallattırcam o kılıçlarıOda fit olabilir her çarşamba kılıç sallıyor![]()
![]()
![]()
ay bunun matematiği de kıtt2018- 2014 = 4
![]()
Yaşlılığına ver sende![]()
Bu arada madem 5 yıl önce gebermiş mezarıda var . Biz 5 yıldır bir öcüylemi konusuyorduk 😱😱😱 @Harunnn60Aaa 5.yıla girdik hatta zaman ne çabuk geçiyor dün gibi geliyor bana![]()
![]()
![]()