Sen hep ejderha olmak istiyorum diyordunya işte kader seni ejderha yapmak istiyorbekjliyorum bakalım ne çıkacak
ejderha yani drake
iyi geceler. Bugün duramayacağım.
En azından karşılaştık.
Görüşürüz
Sen hep ejderha olmak istiyorum diyordunya işte kader seni ejderha yapmak istiyorbekjliyorum bakalım ne çıkacak
harfler nasıl değişken tam anlayamadım her hayvan bir harfimi temsil ediyor dosi hemen kaçıyorsun daha anlamadımki bişeySen hep ejderha olmak istiyorum diyordunya işte kader seni ejderha yapmak istiyor. İki ayrı sınıfımda D harfinde ejderha resmi var. Diğer harflerde resim değişikken bir tek D harfi ile E harfi aynı
ejderha yani drake
Ekli dosyayı görüntüle 58337
iyi geceler. Bugün duramayacağım.
En azından karşılaştık.
Görüşürüz
çamurlu yolları arsaları manzarayı sevmiyorum bu hali daha muhteşem
Kendi kendine konuşmak benim en sevdiğim şeylerdendir ama bunu forumda yapmak büyük başarı tebrikler @xemrexxx
kız ben senden alıntılamamış mıyım 😱
Takdir etmek gerekir haklısınKendi kendine konuşmak benim en sevdiğim şeylerdendir ama bunu forumda yapmak büyük başarı tebrikler @xemrexxx
Sen bir konu açacaktın ona ne oldu bu aradaBoşunamı gitti dedik sankiGeçmiş olsun
Takdir etmek gerekir haklısın
Ben uyudum akşam. 1 saat önce uyandim. Beynim yorgunSen bir konu açacaktın ona ne oldu bu arada
Uyurken dinlendirmek yerine yormayı mı tercih ediyorsun beyniniBen uyudum akşam. 1 saat önce uyandim. Beynim yorgun
Daha kendime gelemedim ondandırUyurken dinlendirmek yerine yormayı mı tercih ediyorsun beynini
Kendine gelemediysen başkasına gitDaha kendime gelemedim ondandır
1 saate toparlanırım inşallah
Olmamış atamıyorumO yüzden mi gülüyorsun
Berbat espriler de güldürür bazenOlmamış atamıyorumama tamam güldürdü
Senle sohbet ederken ipin ucu kaçıyor unutuyoruz konuyu ve başka yöne sapıyoruz ve saçmaladığımı hissediyorum ama saçmalama olunca samimi sohbet olmuş oluyorBerbat espriler de güldürür bazen
Saçmalamak güzeldir boşver ama taramak daha güzeldir onu tavsiye ederim daha çokSenle sohbet ederken ipin ucu kaçıyor unutuyoruz konuyu ve başka yöne sapıyoruz ve saçmaladığımı hissediyorum ama saçmalama olunca samimi sohbet olmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?