Forumdan Resimler

bekjliyorum bakalım ne çıkacak :)
Sen hep ejderha olmak istiyorum diyordunya işte kader seni ejderha yapmak istiyor :A. İki ayrı sınıfımda D harfinde ejderha resmi var. Diğer harflerde resim değişikken bir tek D harfi ile E harfi aynı :D
ejderha yani drake :D
fSQOF2JB.jpg

iyi geceler. Bugün duramayacağım.
En azından karşılaştık.
Görüşürüz :bhr:

Sen hep ejderha olmak istiyorum diyordunya işte kader seni ejderha yapmak istiyor :A. İki ayrı sınıfımda D harfinde ejderha resmi var. Diğer harflerde resim değişikken bir tek D harfi ile E harfi aynı :D
ejderha yani drake :D
Ekli dosyayı görüntüle 58337

iyi geceler. Bugün duramayacağım.
En azından karşılaştık.
Görüşürüz :bhr:
harfler nasıl değişken tam anlayamadım her hayvan bir harfimi temsil ediyor dosi hemen kaçıyorsun daha anlamadımki bişey :)

dur dur şimdi anladım :) diğerlerinin ejderhayla alakası yok sadece ejderhanın üstünde d harfi var :))

Berbat espriler de güldürür bazen :A
Senle sohbet ederken ipin ucu kaçıyor unutuyoruz konuyu ve başka yöne sapıyoruz ve saçmaladığımı hissediyorum ama saçmalama olunca samimi sohbet olmuş oluyor :F

Senle sohbet ederken ipin ucu kaçıyor unutuyoruz konuyu ve başka yöne sapıyoruz ve saçmaladığımı hissediyorum ama saçmalama olunca samimi sohbet olmuş oluyor :F
Saçmalamak güzeldir boşver ama taramak daha güzeldir onu tavsiye ederim daha çok :A :F