Ah şu eski konuların dili olsa da konuşsa
Bir de 10 bin daha az mesaj ile başarmışım bunuEkli dosyayı görüntüle 58297
Ha gayret @MasacRE- diss konusunda beni geçmene çok az klamış
Aslında teknik olarak sen öndesin çünkü benim disslerin 80% yarışmadandı
Bak onu düşünmemiştimBir de 10 bin daha az mesaj ile başarmışım bunu
Bir de 10 bin daha az mesaj ile başarmışım bunu
Bir de benim diss sayıma bakar mısınız?Bak onu düşünmemiştim
Senin dissleri gördükce şu lafını hatırlıyorum: "orası neresi, başka yerlerde zirve göremiyoruz bari disslerde zirveyi göreyim" tarzı birşeyler demiştin ama sonra MS' de final görerek isteğin gerçekleşmiş oldu
Bak onu düşünmemiştim
Senin dissleri gördükce şu lafını hatırlıyorum: "orası neresi, başka yerlerde zirve göremiyoruz bari disslerde zirveyi göreyim" tarzı birşeyler demiştin ama sonra MS' de final görerek isteğin gerçekleşmiş oldu
Bir de benim diss sayıma bakar mısınız?Ne kadar naif, kimseye zararı olmayan, kendi halinde haza bir beyefendi olduğumu göstermiyor mu?
Aa hemen ölümsüzleştirelim ozamanBir de benim diss sayıma bakar mısınız?Ne kadar naif, kimseye zararı olmayan, kendi halinde haza bir beyefendi olduğumu göstermiyor mu?
Ben de la dis almayı hiç istemiyordum. Ben de merak ettim şimdi, hangi kaliteli mesajıma dis attılar acaba çapsızlar sürüsü bee.Benim ilk zamanlarda disim 0'dı, çok da dikkat ediyordum dis yememeye ama sonra o ilk disi her kim attıysa içimdeki canavarı ortaya çıkardı sonra önünü alamadık
Resimle beraber notla beraber çok hoş olmuş.Aa hemen ölümsüzleştirelim ozamanilerde bakarsın ogünden sonra durum nasıl
Bak iyilik yapıp notunuda aynı karede yakalamaya çalıştım
@MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 58298
Ya sorma benimde diss hikayem var. Haksız diss atanlara sorardım niye diss atıldı diye ve bu yüzden bana ciddi üye derlerdiBenim ilk zamanlarda disim 0'dı, çok da dikkat ediyordum dis yememeye ama sonra o ilk disi her kim attıysa içimdeki canavarı ortaya çıkardı sonra önünü alamadık
@Doğu nun da dis sayısı iyiymiş yalnız, senden sonra sıradaki hedefim o olsunYa sorma benimde diss hikayem var. Haksız diss atanlara sorardım niye diss atıldı diye ve bu yüzden bana ciddi üye derlerdi
sonra yarışmanın vesilesiyle diss yemek zevkli gelmeye başladı
Galiba @Doğu ve sende diss yemenin hoşnuza gittiğini demiştiniz
@Doğu nun beğenilerini bende rakip olarak görmüştüm ve geçtim artık@Doğu nun da dis sayısı iyiymiş yalnız, senden sonra sıradaki hedefim o olsunBurada olduğu zamanlar ona yetişmem zor ama banlandığı zamanlarda atak yapar arayı kapatırım
İskadinav ülkesi. Diyorum ya, siyahi birini bile beyaz yapacak derecede. Siyahi birine o açıdan "zenci" demek hakaret, "zenci" kalması hakaret hatta.@Arslan Bey hazır sen İsveç demişken ve havadan söz etmişken şurada paylaşayım bir resim. O konuya uymazdı
Bizim iklimlerde kafayı yedi. 2 gün önce sıcak güneşli hava. Dün kar bugünde yağan yağmurla eridi
Buda yarım saat önce öğrencilerimle dışardayken çektim.
Okul bahçesi ve oyun kısmı çamurlu diğer yerler iyi
@destere
çitlerin dışındaki çocuk napıyor öyle suya dalmış ördekler gibi onu bir an önce çitlerin içine doğru kovasaydın ya kaybolacak ya da hasta olacak yazık tıfıla@Arslan Bey hazır sen İsveç demişken ve havadan söz etmişken şurada paylaşayım bir resim. O konuya uymazdı
Bizim iklimlerde kafayı yedi. 2 gün önce sıcak güneşli hava. Dün kar bugünde yağan yağmurla eridi
Buda yarım saat önce öğrencilerimle dışardayken çektim.
Okul bahçesi ve oyun kısmı çamurlu diğer yerler iyi
@destere
Çit dediğin alan futbol oynadıkları yerçitlerin dışındaki çocuk napıyor öyle suya dalmış ördekler gibi onu bir an önce çitlerin içine doğru kovasaydın ya kaybolacak ya da hasta olacak yazık tıfıla
bekjliyorum bakalım ne çıkacakÇit dediğin alan futbol oynadıkları yer
Herkes o sulara hoplayıp durdu. içinde nerdeyse yüzdüler
Birazdan sana özel birşey paylaşacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?