Forumdan Resimler

Bunu bir daha yapmayacağım.

Ekli dosyalar

• -.png
    85.8 KB · Hit: 270

Ha gayret @MasacRE- diss konusunda beni geçmene çok az klamış

Aslında teknik olarak sen öndesin çünkü benim disslerin 80% yarışmadandı

Bir de 10 bin daha az mesaj ile başarmışım bunu
Bak onu düşünmemiştim

Senin dissleri gördükce şu lafını hatırlıyorum: "orası neresi, başka yerlerde zirve göremiyoruz bari disslerde zirveyi göreyim" tarzı birşeyler demiştin ama sonra MS' de final görerek isteğin gerçekleşmiş oldu

Bir de 10 bin daha az mesaj ile başarmışım bunu

Bir de benim diss sayıma bakar mısınız?
Ne kadar naif, kimseye zararı olmayan, kendi halinde haza bir beyefendi olduğumu göstermiyor mu?

Ne kadar naif, kimseye zararı olmayan, kendi halinde haza bir beyefendi olduğumu göstermiyor mu?

Benim ilk zamanlarda disim 0'dı, çok da dikkat ediyordum dis yememeye ama sonra o ilk disi her kim attıysa içimdeki canavarı ortaya çıkardı sonra önünü alamadık

Aa hemen ölümsüzleştirelim ozaman
ilerde bakarsın ogünden sonra durum nasıl

Bak iyilik yapıp notunuda aynı karede yakalamaya çalıştım

@MasacRE-

Benim ilk zamanlarda disim 0'dı, çok da dikkat ediyordum dis yememeye ama sonra o ilk disi her kim attıysa içimdeki canavarı ortaya çıkardı sonra önünü alamadık
Ben de la dis almayı hiç istemiyordum. Ben de merak ettim şimdi, hangi kaliteli mesajıma dis attılar acaba çapsızlar sürüsü bee.

Aa hemen ölümsüzleştirelim ozaman
ilerde bakarsın ogünden sonra durum nasıl

Bak iyilik yapıp notunuda aynı karede yakalamaya çalıştım

@MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 58298
Resimle beraber notla beraber çok hoş olmuş.

Ya sorma benimde diss hikayem var. Haksız diss atanlara sorardım niye diss atıldı diye ve bu yüzden bana ciddi üye derlerdi

sonra yarışmanın vesilesiyle diss yemek zevkli gelmeye başladı

Galiba @Doğu ve sende diss yemenin hoşnuza gittiğini demiştiniz

@Doğu nun da dis sayısı iyiymiş yalnız, senden sonra sıradaki hedefim o olsun
Burada olduğu zamanlar ona yetişmem zor ama banlandığı zamanlarda atak yapar arayı kapatırım

@Doğu nun da dis sayısı iyiymiş yalnız, senden sonra sıradaki hedefim o olsun
Burada olduğu zamanlar ona yetişmem zor ama banlandığı zamanlarda atak yapar arayı kapatırım
@Doğu nun beğenilerini bende rakip olarak görmüştüm ve geçtim artık

Sıradaki hedefim @Aserat ı geçmek
Kendisi çok konu açıyor ama geçecem onuda

@Arslan Bey hazır sen İsveç demişken ve havadan söz etmişken şurada paylaşayım bir resim. O konuya uymazdı

Bizim iklimlerde kafayı yedi. 2 gün önce sıcak güneşli hava. Dün kar bugünde yağan yağmurla eridi

Buda yarım saat önce öğrencilerimle dışardayken çektim.
Okul bahçesi ve oyun kısmı çamurlu diğer yerler iyi

@destere

İskadinav ülkesi. Diyorum ya, siyahi birini bile beyaz yapacak derecede. Siyahi birine o açıdan "zenci" demek hakaret, "zenci" kalması hakaret hatta.

Öğretmen misin bir de oralarda, vay arkadaş. Yine bir şaşırtıcılık.

Reactions: Dosi
çitlerin dışındaki çocuk napıyor öyle suya dalmış ördekler gibi onu bir an önce çitlerin içine doğru kovasaydın ya kaybolacak ya da hasta olacak yazık tıfıla

çitlerin dışındaki çocuk napıyor öyle suya dalmış ördekler gibi onu bir an önce çitlerin içine doğru kovasaydın ya kaybolacak ya da hasta olacak yazık tıfıla
Çit dediğin alan futbol oynadıkları yer

Herkes o sulara hoplayıp durdu. içinde nerdeyse yüzdüler

Birazdan sana özel birşey paylaşacam