Forumdan Resimler

Ne varmış bee @destere 😵😵😵
Ah Çiğdem ahh :A

ccf02f792756107e2cc6bae4730e55d8.jpg

20180129_145257.png

Ha gayret @MasacRE- diss konusunda beni geçmene çok az klamış :A
Aslında teknik olarak sen öndesin çünkü benim disslerin 80% yarışmadandı :A

Bir de 10 bin daha az mesaj ile başarmışım bunu :Z :oley:
Bak onu düşünmemiştim :A
Senin dissleri gördükce şu lafını hatırlıyorum: "orası neresi, başka yerlerde zirve göremiyoruz bari disslerde zirveyi göreyim" tarzı birşeyler demiştin ama sonra MS' de final görerek isteğin gerçekleşmiş oldu :A

Bir de 10 bin daha az mesaj ile başarmışım bunu :Z :oley:

Senin dissleri gördükce şu lafını hatırlıyorum: "orası neresi, başka yerlerde zirve göremiyoruz bari disslerde zirveyi göreyim" tarzı birşeyler demiştin ama sonra MS' de final görerek isteğin gerçekleşmiş oldu :A
Bir de benim diss sayıma bakar mısınız? :A Ne kadar naif, kimseye zararı olmayan, kendi halinde haza bir beyefendi olduğumu göstermiyor mu? :A :A

Bir de benim diss sayıma bakar mısınız? :A Ne kadar naif, kimseye zararı olmayan, kendi halinde haza bir beyefendi olduğumu göstermiyor mu? :A :A

Benim ilk zamanlarda disim 0'dı, çok da dikkat ediyordum dis yememeye ama sonra o ilk disi her kim attıysa içimdeki canavarı ortaya çıkardı sonra önünü alamadık :A

Aa hemen ölümsüzleştirelim ozaman :A ilerde bakarsın ogünden sonra durum nasıl :A
Bak iyilik yapıp notunuda aynı karede yakalamaya çalıştım :A
@MasacRE-
20180129_154825.png

Benim ilk zamanlarda disim 0'dı, çok da dikkat ediyordum dis yememeye ama sonra o ilk disi her kim attıysa içimdeki canavarı ortaya çıkardı sonra önünü alamadık :A
Ben de la dis almayı hiç istemiyordum. Ben de merak ettim şimdi, hangi kaliteli mesajıma dis attılar acaba çapsızlar sürüsü bee. :A :A

Aa hemen ölümsüzleştirelim ozaman :A ilerde bakarsın ogünden sonra durum nasıl :A
Bak iyilik yapıp notunuda aynı karede yakalamaya çalıştım :A
@MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 58298
Resimle beraber notla beraber çok hoş olmuş. :A

Ya sorma benimde diss hikayem var. Haksız diss atanlara sorardım niye diss atıldı diye ve bu yüzden bana ciddi üye derlerdi :F
sonra yarışmanın vesilesiyle diss yemek zevkli gelmeye başladı :A
Galiba @Doğu ve sende diss yemenin hoşnuza gittiğini demiştiniz :A

Ya sorma benimde diss hikayem var. Haksız diss atanlara sorardım niye diss atıldı diye ve bu yüzden bana ciddi üye derlerdi :F
sonra yarışmanın vesilesiyle diss yemek zevkli gelmeye başladı :A
Galiba @Doğu ve sende diss yemenin hoşnuza gittiğini demiştiniz :A
@Doğu nun da dis sayısı iyiymiş yalnız, senden sonra sıradaki hedefim o olsun :A Burada olduğu zamanlar ona yetişmem zor ama banlandığı zamanlarda atak yapar arayı kapatırım :A

@Doğu nun da dis sayısı iyiymiş yalnız, senden sonra sıradaki hedefim o olsun :A Burada olduğu zamanlar ona yetişmem zor ama banlandığı zamanlarda atak yapar arayı kapatırım :A
@Doğu nun beğenilerini bende rakip olarak görmüştüm ve geçtim artık :A
Sıradaki hedefim @Aserat ı geçmek :A Kendisi çok konu açıyor ama geçecem onuda :A

@Arslan Bey hazır sen İsveç demişken ve havadan söz etmişken şurada paylaşayım bir resim. O konuya uymazdı :D
Bizim iklimlerde kafayı yedi. 2 gün önce sıcak güneşli hava. Dün kar bugünde yağan yağmurla eridi :F
Buda yarım saat önce öğrencilerimle dışardayken çektim.
Okul bahçesi ve oyun kısmı çamurlu diğer yerler iyi :D

@destere

@Arslan Bey hazır sen İsveç demişken ve havadan söz etmişken şurada paylaşayım bir resim. O konuya uymazdı :D
Bizim iklimlerde kafayı yedi. 2 gün önce sıcak güneşli hava. Dün kar bugünde yağan yağmurla eridi :F

@destere
İskadinav ülkesi. Diyorum ya, siyahi birini bile beyaz yapacak derecede. Siyahi birine o açıdan "zenci" demek hakaret, "zenci" kalması hakaret hatta. :A

Öğretmen misin bir de oralarda, vay arkadaş. Yine bir şaşırtıcılık. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi

@destere
çitlerin dışındaki çocuk napıyor öyle suya dalmış ördekler gibi onu bir an önce çitlerin içine doğru kovasaydın ya kaybolacak ya da hasta olacak yazık tıfıla :)

çitlerin dışındaki çocuk napıyor öyle suya dalmış ördekler gibi onu bir an önce çitlerin içine doğru kovasaydın ya kaybolacak ya da hasta olacak yazık tıfıla :)
Çit dediğin alan futbol oynadıkları yer :)
Herkes o sulara hoplayıp durdu. içinde nerdeyse yüzdüler :F
Birazdan sana özel birşey paylaşacam :A