Instafavori ile karıştırdın herhalde ablacım.
Instafavori ile karıştırdın herhalde ablacım.
fak etmez cnm heryerde milletten farklı birşeyler yapmam lazımInstafavori ile karıştırdın herhalde ablacım.
Savaş çıktı, niye şaka konusu yapıyorsun bunu?
Sabah sabah haykırdım.
Bugün dersi bıraktım bir saat boyunca eski mesajlaşmaları okudum, çıldırdım sınıftaSabah sabah haykırdım.Gerçi 12 olmuş... erken kalkınca böyle oluyor....
Ölmeyi hak edenleri ödüllendirmişiz gardaşım ne kadar iyi insanlarız.
Gardaşım bizim mesajlarımız da bir ders mahiyetinde zaten.Bugün dersi bıraktım bir saat boyunca eski mesajlaşmaları okudum, çıldırdım sınıfta
Ben de bu anı fark ettim dün gece, dedim aha yakalandık
Aynı listeye bakıyoruz bideBen de bu anı fark ettim dün gece, dedim aha yakalandık
Biliyorum ben de takip ettim birazAynı listeye bakıyoruz bideben zaten çok bakarım gece de ilkkez senide yakaladım o listede ve tek ikimizdik ama aramızda yazışma olmadığı için ozaman paylaşmadım
28 saat foruma girmemiştim baya bildirimlerle boğuştum gece, bide Atacan beni konusuna ekleyince orayada 20 dakikamı ayırdım okuyup yorumlamayasonrada uyudum ama anladığım kadarıyla sen sabahlamışsın yine
gece aktif yazan tek bendim, farkedilmem normalBiliyorum ben de takip ettim biraz
O aralar rapor hazırlıyordum, aynı zamanda sabahki sunumu hazırlıyordum. Mecburen sabahladım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?