DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,411
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Resmen bana yapılmış bir komplo.
Resmen bana yapılmış bir komplo.
Buda olabilir bence
İkisinide aynı gecede gömdüm ayollşok bir geceyi daha geride bıraktık bu kadar şok kaldıramayan @vadikızı teyzem fenalaştı galiba haber alınamıyor
Ekli dosyayı görüntüle 55082
İkisi de ölmedi bence.şok bir geceyi daha geride bıraktık bu kadar şok kaldıramayan @vadikızı teyzem fenalaştı galiba haber alınamıyor
Eylül ölmemiştir Melek gittişok bir geceyi daha geride bıraktık bu kadar şok kaldıramayan @vadikızı teyzem fenalaştı galiba haber alınamıyor
melek ile eylüle seviniyorum ben @mrt-06 @EFE UYSAL sizde moral boxzmayın ayoll geberdiler@vadikızı teyzem fenalştmıştır dedim kalp atmış mesaja aaa ne ka cadoloz oldu bu .ss @Dosi @destere @Bully @EFE UYSAL
şok bir geceyi daha geride bıraktık bu kadar şok kaldıramayan @vadikızı teyzem fenalaştı galiba haber alınamıyor
sen yokken @Çiğdem- donu zillisi melek teyze budur dediAkşam gelemedim ben gerçekten kötüydüm ballı süt içtim yattım valla ben öldü diyorum @denizz19 deniz ölmedi diyo ya
sen yokken @Çiğdem- donu zillisi melek teyze budur dedi) bu resimde @mrt-06 seni banlanmakla tehdit etmiş sen de böyle gitmicem diye ayak diretiyormuşsun ben onların yalancısıyım yani
Ekli dosyayı görüntüle 55085
Bir arkadaş da demin mesaj atmıştı ayın görünüşü harika diye ama burdan göremedim senin vesilenle görmüş oldum teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 55918
Balkona çıkınca tam karşımdaki manzarayıldız aya daha yakın olsaydı iyi olurdu. Ankara
@mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @Bully @MasacRE- @EFE UYSAL @denizz19 @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @turkuazz @Yiğitt
Bir tane daha resim ekleyecem olmadi. Neyse bunada şükür
Ya sevindimBir arkadaş da demin mesaj atmıştı ayın görünüşü harika diye ama burdan göremedim senin vesilenle görmüş oldum teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 55918
Balkona çıkınca tam karşımdaki manzarayıldız aya daha yakın olsaydı iyi olurdu. Ankara
@mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @Bully @MasacRE- @EFE UYSAL @denizz19 @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @turkuazz @Yiğitt
Bir tane daha resim ekleyecem olmadi. Neyse bunada şükür
Anlatım bozukluğunun zirvesi yapılıyor.O ayrım kalktı.
Anlatım bozukluğu yok.Anlatım bozukluğunun zirvesi yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?