Forumdan Resimler

Ne kadar iç açıcı bir profil! @Tolstoyevski'nin profiline girince sanki çiçek bahçesine girmiş gibi oluyorsun, o denli insanın içi açılıyor!

NkdYNL.png

Yok okumadım ama sen niye korktun @pompy'den eğitimlisin. :A
şuna bir baksana yaaa ufak bir kısım :A :A :A

Kaldı ki benim ne zaman bir odam olmuştu, ailem kimdi? Neredeydim? Her şeyden önemlisi ben kimdim? Aniden kafamda şiddetli bir baş ağrısı çaktı. Gözümü acı içinde kapattığımda gözümün önünden silik imgeler geçiyordu: Kan gölüne dönmüş bir patika, gözleri yerinden fırlamış ve başı ters dönmüş bir bebek, kafasına sıkan bir adam, kafasına sıkan adamdan sıçrayan kanların yüzüne geldiği bir genç kız, genç kızın "baba!!! "diye korkunç bir çığlık atışı...

şuna bir baksana yaaa ufak bir kısım :A :A :A

Kaldı ki benim ne zaman bir odam olmuştu, ailem kimdi? Neredeydim? Her şeyden önemlisi ben kimdim? Aniden kafamda şiddetli bir baş ağrısı çaktı. Gözümü acı içinde kapattığımda gözümün önünden silik imgeler geçiyordu: Kan gölüne dönmüş bir patika, gözleri yerinden fırlamış ve başı ters dönmüş bir bebek, kafasına sıkan bir adam, kafasına sıkan adamdan sıçrayan kanların yüzüne geldiği bir genç kız, genç kızın "baba!!! "diye korkunç bir çığlık atışı...
Tövbe tövbe bu kadar trajedi nasıl bir arada oluyormuş. :A

Ama anlatım tekniği hoşuma gitti, devamı olsa okurdum yani. :D

Tövbe tövbe bu kadar trajedi nasıl bir arada oluyormuş. :A

Ama anlatım tekniği hoşuma gitti, devamı olsa okurdum yani. :D
doğruyla maskeli şövalye karakteriydi ilk sezon finalinin konusu insan ayırmıyordu herkesi tek tek öldürüyordu liste bile yoktu kafasında herkesdi hedef @Çiğdem- hatırlar