bu geçenlerde bir dizi yazmış bilmem gördünmü insan okuduktan sonra intihar etmeyi düşünüyorNe kadar iç açıcı bir profil! @Tolstoyevski'nin profiline girince sanki çiçek bahçesine girmiş gibi oluyorsun, o denli insanın içi açılıyor!
Yok okumadım ama sen niye korktun @pompy'den eğitimlisin.bu geçenlerde bir dizi yazmış bilmem gördünmü insan okuduktan sonra intihar etmeyi düşünüyor
şuna bir baksana yaaa ufak bir kısımYok okumadım ama sen niye korktun @pompy'den eğitimlisin.
Tövbe tövbe bu kadar trajedi nasıl bir arada oluyormuş.şuna bir baksana yaaa ufak bir kısım
Kaldı ki benim ne zaman bir odam olmuştu, ailem kimdi? Neredeydim? Her şeyden önemlisi ben kimdim? Aniden kafamda şiddetli bir baş ağrısı çaktı. Gözümü acı içinde kapattığımda gözümün önünden silik imgeler geçiyordu: Kan gölüne dönmüş bir patika, gözleri yerinden fırlamış ve başı ters dönmüş bir bebek, kafasına sıkan bir adam, kafasına sıkan adamdan sıçrayan kanların yüzüne geldiği bir genç kız, genç kızın "baba!!! "diye korkunç bir çığlık atışı...
hahahah linkinide atayım ozaman bu gece sıkıntıdan oku ama @Yiğitt görmesin korkuyormuşTövbe tövbe bu kadar trajedi nasıl bir arada oluyormuş.
Ama anlatım tekniği hoşuma gitti, devamı olsa okurdum yani.
doğruyla maskeli şövalye karakteriydi ilk sezon finalinin konusu insan ayırmıyordu herkesi tek tek öldürüyordu liste bile yoktu kafasında herkesdi hedef @Çiğdem- hatırlarTövbe tövbe bu kadar trajedi nasıl bir arada oluyormuş.
Ama anlatım tekniği hoşuma gitti, devamı olsa okurdum yani.
Ben senin müzik konuna da bakacaktım unuttum. Neyse yarın ikisine de bakarım.hahahah linkinide atayım ozaman bu gece sıkıntıdan oku ama @Yiğitt görmesin korkuyormuş
https://fav10.net/forum/threads/hanmiraza-bölüm-i.261279/
linki özelinde duruyor bakıp yorumunu beklerim cnm beğeneceğini umuyorum tüm önemli şarkıları seçtim 94 yılını yaşayacaksınBen senin müzik konuna da bakacaktım unuttum. Neyse yarın ikisine de bakarım.
maskeli şövalye konusunu hatırlıyormusun onun daha kötüsü geldi halkın polisinelinki özelinde duruyor bakıp yorumunu beklerim cnm beğeneceğini umuyorum tüm önemli şarkıları seçtim 94 yılını yaşayacaksın
Bize kim gülerse biz de ona güleriz