Öyle gösteririz dışarıya ama içerisini kimse bilemez... Canım yoldaşlarımla özelimiz bambaşkadır... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Gebermeyesice... @Sherlock @MasacRE @Maskeli FedaiÖyle gösteririz dışarıya ama içerisini kimse bilemez... Canım yoldaşlarımla özelimiz bambaşkadır... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Canım yoldaşlarımÖyle gösteririz dışarıya ama içerisini kimse bilemez... Canım yoldaşlarımla özelimiz bambaşkadır... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Baktım adaşım açmamış dedim eksikleri hemen tamamlayayım... Canım adaşıma destek olayım... 18957139 gün sonra konu açtım, heey gidi hey... @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum be kardeşim, canım adaşım benim. Şimdi senin açtığın bu konulara rağmen yorum yapmayanlar, ben dahil şöyledir böyledir... @MasacRE @Maskeli Fedai @DosiBaktım adaşım açmamış dedim eksikleri hemen tamamlayayım... Canım adaşıma destek olayım... 18957139 gün sonra konu açtım, heey gidi hey... @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi
Baktım adaşım açmamış dedim eksikleri hemen tamamlayayım... Canım adaşıma destek olayım... 18957139 gün sonra konu açtım, heey gidi hey... @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi
Baktım inanmadım, konulara girip aksiyonlara (ayarlaya) baktım emin olmak için. Sandımki Enes, Enes’e jest yapmış, Enes konuyu açıp diğer Enes’in himayesine katmış ama meğerse Enes konu açarak diğer Enesin konu yükünü hafifletmiş.Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum be kardeşim, canım adaşım benim. Şimdi senin açtığın bu konulara rağmen yorum yapmayanlar, ben dahil şöyledir böyledir... @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi
EnesCeption olmuş mesaj... Bilerek böyle bir mesaj tasarladığına eminim ama güldüm diyebilirim...Baktım inanmadım, konulara girip aksiyonlara (ayarlaya) baktım emin olmak için. Sandımki Enes, Enes’e jest yapmış, Enes konuyu açıp diğer Enes’in himayesine katmış ama meğerse Enes konu açarak diğer Enesin konu yükünü hafifletmiş.
Enes’e ne kadarda yakışmış konu. Devamını bekleriz… @MasacRE @Maskeli Fedai
Baktım inanmadım, konulara girip aksiyonlara (ayarlaya) baktım emin olmak için. Sandımki Enes, Enes’e jest yapmış, Enes konuyu açıp diğer Enes’in himayesine katmış ama meğerse Enes konu açarak diğer Enesin konu yükünü hafifletmiş.
ADAŞIM GİBİ ADAM LAZIM BANA...EnesCeption olmuş mesaj... Bilerek böyle bir mesaj tasarladığına eminim ama güldüm diyebilirim...Son olarak adaşımın demesi gereken şey 'Adaşım gibi adam lazım bana'... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Kafamız hayrolsun... @MEnes @SherlockBaktım inanmadım, konulara girip aksiyonlara (ayarlaya) baktım emin olmak için. Sandımki Enes, Enes’e jest yapmış, Enes konuyu açıp diğer Enes’in himayesine katmış ama meğerse Enes konu açarak diğer Enesin konu yükünü hafifletmiş.
Akşam bu tabloyu görünce "gözleri iyice bozduk" artık diyerek bilgisayarı kapamıştım, demek doğruymuş...
Baktım inanmadım, konulara girip aksiyonlara (ayarlaya) baktım emin olmak için. Sandımki Enes, Enes’e jest yapmış, Enes konuyu açıp diğer Enes’in himayesine katmış ama meğerse Enes konu açarak diğer Enesin konu yükünü hafifletmiş.
7 yıllık forum hayatımda şahit olduğum en çılgın olaylardan biri olabilir bu tabloAkşam bu tabloyu görünce "gözleri iyice bozduk" artık diyerek bilgisayarı kapamıştım, demek doğruymuş...
EnesCeption olmuş mesaj... Bilerek böyle bir mesaj tasarladığına eminim ama güldüm diyebilirim...Son olarak adaşımın demesi gereken şey 'Adaşım gibi adam lazım bana'... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Kıyamet alameti7 yıllık forum hayatımda şahit olduğum en çılgın olaylardan biri olabilir bu tablo
Ben gidiyorum şimdi tek kalacaksın demek.
Yoo bende uyumaya gideceğim ama şu an forumu Emre’ler bastı zatenBen gidiyorum şimdi tek kalacaksın demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?