Konu nasıl geriktiriyorsa o şekilde konuştuk burada... Yedek falan yeri değildi belli ki... Maalesef yapabilecek bir şey yok...Ben bunu elbette kabul ettim ama ismimin yedekte dahi geçmemesine kırıldım...
Konu nasıl geriktiriyorsa o şekilde konuştuk burada... Yedek falan yeri değildi belli ki... Maalesef yapabilecek bir şey yok...Ben bunu elbette kabul ettim ama ismimin yedekte dahi geçmemesine kırıldım...
Canım yoldaşlarım siz müsterih olun. Taklitler ancak asıllarını yaşatırlar. Bu forumda kimler kimlerle yola çıktı da hepsi dağıldı gitti. Baki olan ancak bizim SABAR KARDEŞLİĞİMİZDİR... @Maskeli Fedai
Çok şaşırtıcı mesajlar gördüm adaşım... Bunları görmeyi beklemiyordum... Bu alenen 'Decleration of War' sınıfına girer ve bizi tedbir alma gereklilğinde bırakır... Eğer Yüksek Şura'yı toplarsak zaten takdir edersin ki yer yerinden oynayacaktır... @MasacRE @Maskeli Fedai
------
Sen sen benim kadim dostum... Sen neler söylüyorsun öyle... Biz Sabar Yoldaşlığı'na neler söylüyorsun... Herkesten beklerdim ama senden beklemezdim... Beni yapmak istemediğim şeyleri yaptırmaya mı çalışıyorsun...
Yoldaşlarımla çok güçlüyüz be.. GS gibi önüne geleni eziyoruz.. @SherlockSen de bizim yoldaşımızsın elbette ama burada bizim ana kadromuzdan bahsettiğimizi tahmin ediyorsundur... Biz bu yola çok erken başladık ve devam ediyoruz... Ana kadro her zaman sabit ve değişmezdir, bunu bu şekilde kabul etmek gerekir... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Ben de şifremi unutuyorum sürekli.Ara sıra şaşırıyorum…
Ekli dosyayı görüntüle 119993
Tablet veya telefona not etsene akıllım.Ben de şifremi unutuyorum sürekli.![]()
Dosicim başarılarına bir yenisini daha eklerken...Şunu burada ölümsüzleştirelim @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 120022
yaz öncesi 100.000 reaksiyon puanım vardı ama silinen bir takım mesajlar yüzünden baya eksilmişti. Yeniden 100.000i yakalamışım@Yakamoz-Asi
Umarim su stat isminden 1934 teki fenerbahce Galatasaray macini önümüze atmasinlar o tapugu aldigiŞunu burada ölümsüzleştirelim @Sherlock
yaz öncesi 100.000 reaksiyon puanım vardı ama silinen bir takım mesajlar yüzünden baya eksilmişti. Yeniden 100.000i yakalamışım@Yakamoz-Asi
Şunu burada ölümsüzleştirelim @Sherlock
İyide benim avatarım bu. İlk ben seçtim. Neden vazgeçeyimRica ediyorum biriniz değiştirin artık şu avatarı. Olmaz olsun böyle bildirim listesi... @Dosi @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 120166
Rica ediyorum biriniz değiştirin artık şu avatarı. Olmaz olsun böyle bildirim listesi... @Dosi @Sherlock
İyide benim avatarım bu. İlk ben seçtim. Neden vazgeçeyim@Sherlock
Avatar sinerjisi hız kesmeden devam edecek, çıkar onu aklından Utku beyciğim.Büyüklük sizde kalsın Dosi hanım. Hem size en çok kedi avatarı yakışıyor zaten... @Sherlock
Değiştirmiyorlar.Rica ediyorum biriniz değiştirin artık şu avatarı. Olmaz olsun böyle bildirim listesi... @Dosi @Sherlock
Olmaz olsun böyle avatar sinerjisi Şerlok beyciğimAvatar sinerjisi hız kesmeden devam edecek, çıkar onu aklından Utku beyciğim.Hatta istersen sen de gel.
![]()
Bu mesajın arkasındaki küfrü herkes göremez, ben gördüm.Olmaz olsun böyle avatar sinerjisi Şerlok beyciğim![]()
Elf gözlerin neler görüyor Şerlok beyciğimBu mesajın arkasındaki küfrü herkes göremez, ben gördüm.![]()
Dosi vol 1 kedi avatarı kullanıyordu. Dosi vol 2 oldum artık. Çıkar onu aklından…Büyüklük sizde kalsın Dosi hanım. Hem size en çok kedi avatarı yakışıyor zaten... @Sherlock
Aman yok, 3. bir isim istememAvatar sinerjisi hız kesmeden devam edecek, çıkar onu aklından Utku beyciğim.Hatta istersen sen de gel.
![]()
Ben yaparım.Dosi vol 1 kedi avatarı kullanıyordu. Dosi vol 2 oldum artık. Çıkar onu aklından…
Aman yok, 3. bir isim istemem![]()
Rica ediyorum biriniz değiştirin artık şu avatarı. Olmaz olsun böyle bildirim listesi... @Dosi @Sherlock
Zey,haklı? Leş değiştirsin.Allahın taklitçisiİyide benim avatarım bu. İlk ben seçtim. Neden vazgeçeyim@Sherlock
Yok ya hep alttan alan @Dosi oluyor ama sakın yapma zeyBüyüklük sizde kalsın Dosi hanım. Hem size en çok kedi avatarı yakışıyor zaten... @Sherlock
Avatar sinerjisi hız kesmeden devam edecek, çıkar onu aklından Utku beyciğim.Hatta istersen sen de gel.
![]()
Bu mesajın arkasındaki küfrü herkes göremez, ben gördüm.![]()
Yoldaşıma bak yine tespit şov yapmış... Ne olacak bu leşdaşımın hali be canım yoldaşım... Sinerji minerji diyip ortalığı birbirine kattı... @SherlockRica ediyorum biriniz değiştirin artık şu avatarı. Olmaz olsun böyle bildirim listesi... @Dosi @Sherlock
Sen doğru olanı yapıyorsun şuan Zey... Dosi Vol 2 için en uygun avatar bu... Hem de tam olarak bu...Dosi vol 1 kedi avatarı kullanıyordu. Dosi vol 2 oldum artık. Çıkar onu aklından…
Aman yok, 3. bir isim istemem![]()