Forumdan Resimler

Şunu burada ölümsüzleştirelim @Sherlock

yaz öncesi 100.000 reaksiyon puanım vardı ama silinen bir takım mesajlar yüzünden baya eksilmişti. Yeniden 100.000i yakalamışım
@Yakamoz-Asi

Umarim su stat isminden 1934 teki fenerbahce Galatasaray macini önümüze atmasinlar o tapugu aldigi
Yer eskiden TFF futbol kulübünün stadiymis
Stadi ellerinden almakla ve takimi kapatmak La tehdit etmis
Iki takim ligden men edilmis
Hem Galatasaray hem fenerbahce karar iki takiminda küne düsme cezasina carptirilmis
BJK sampiyon olmus o yüzden @Dosi
@12.Adam

Reactions: Dosi
Reactions: Dosi
Rica ediyorum biriniz değiştirin artık şu avatarı. Olmaz olsun böyle bildirim listesi... @Dosi @Sherlock

Ekli dosyayı görüntüle 120166
İyide benim avatarım bu. İlk ben seçtim. Neden vazgeçeyim
@Sherlock
Büyüklük sizde kalsın Dosi hanım. Hem size en çok kedi avatarı yakışıyor zaten... @Sherlock
Avatar sinerjisi hız kesmeden devam edecek, çıkar onu aklından Utku beyciğim.
Hatta istersen sen de gel.

Dosi vol 1 kedi avatarı kullanıyordu. Dosi vol 2 oldum artık. Çıkar onu aklından…

Aman yok, 3. bir isim istemem
Ben yaparım.

------

Rica ediyorum biriniz değiştirin artık şu avatarı. Olmaz olsun böyle bildirim listesi... @Dosi @Sherlock

İyide benim avatarım bu. İlk ben seçtim. Neden vazgeçeyim
@Sherlock
Zey,haklı? Leş değiştirsin.Allahın taklitçisi

Büyüklük sizde kalsın Dosi hanım. Hem size en çok kedi avatarı yakışıyor zaten... @Sherlock
Yok ya hep alttan alan @Dosi oluyor ama sakın yapma zey

Avatar sinerjisi hız kesmeden devam edecek, çıkar onu aklından Utku beyciğim.
Hatta istersen sen de gel.

Bu mesajın arkasındaki küfrü herkes göremez, ben gördüm.

Son düzenleme:
Reactions: MasacRE and Dosi

Yoldaşıma bak yine tespit şov yapmış... Ne olacak bu leşdaşımın hali be canım yoldaşım... Sinerji minerji diyip ortalığı birbirine kattı... @Sherlock
------

Dosi vol 1 kedi avatarı kullanıyordu. Dosi vol 2 oldum artık. Çıkar onu aklından…

Aman yok, 3. bir isim istemem
Sen doğru olanı yapıyorsun şuan Zey... Dosi Vol 2 için en uygun avatar bu... Hem de tam olarak bu...

Leş herifin işi gücü ortalığı karıştırmak zaten canım yoldaşım... @Sherlock

Reactions: 12.Adam and MEnes
Reactions: Dosi and MEnes