Forumdan Resimler

Shakira ve Rihanna'nin klip konusu üzerinde ayni sarki icin Apple Reklami

Favoriforumum.Net 1.500.000 mesaj sayisini gecti

Forum Brezilya Dünya Kupasina Hazir!

kaç zamandır söylüyordum şuu top logosu gibi forumun kıyısına köşesine dantel fotosu yerleştirseydik çok daha cici bir forum olurdu bence

kaç zamandır söylüyordum şuu top logosu gibi forumun kıyısına köşesine dantel fotosu yerleştirseydik çok daha cici bir forum olurdu bence
sana kalsa forum ne olur düşünemiyorum sevgili çigdem

Insaallah görürüz FF olarak.
İnşallah aga zaman varsa su gibi akıyor su 2010 dünya kupasını dün gibi hatırlıyorum yav ispanya hollanda maçının olduğu gün dünmüş gibi aklımda

biz pikniğe gitmiştik o gün ben gitmek istemiyordum zorla götürdü babamlar maçı kaçıracam diye acayip üzülüyordum Allah tan maç uzatmalara gitti de 45 dakka falan izleyebildim ben ispanyolları çok severim hep onları desteklerim

2018 te okul bitmiş olacak belki askerlikte vay be

öyle ama @OzaN benden kopya çekmiş kaç defa ona bannerin kıyılarına dantel fotosu koyalım diyordum oda top logosu koymuş benden esirlenip

forum bana kalsa bannerin şu top logosu olan kısmına dantel fotosu diğer ucunada kalp fotosu koyar bannerin ortasına küçük küçük papatya ve uğur böcekelri yerleştirirdim
ödüllü yarışmalar yapardım kazananlara kargoyla lokum pişmaniye şeker çikolata gibi ufak şeyler yollardım 🙂🙂

forumu bayan forumu yapacaktın yani