bende caps aldım
bakalım 2018 rusya yı görebilecekmiyiz
Insaallah görürüz FF olarak.bakalım 2018 rusya yı görebilecekmiyiz
sana kalsa forum ne olur düşünemiyorum sevgili çigdemkaç zamandır söylüyordum şuu top logosu gibi forumun kıyısına köşesine dantel fotosu yerleştirseydik çok daha cici bir forum olurdu bence
İnşallah aga zaman varsa su gibi akıyor su 2010 dünya kupasını dün gibi hatırlıyorum yav ispanya hollanda maçının olduğu gün dünmüş gibi aklımdaInsaallah görürüz FF olarak.
öyle ama @OzaN benden kopya çekmiş kaç defa ona bannerin kıyılarına dantel fotosu koyalım diyordum oda top logosu koymuş benden esirlenipsana kalsa forum ne olur düşünemiyorum sevgili çigdem
İnşallah aga zaman varsa su gibi akıyor su 2010 dünya kupasını dün gibi hatırlıyorum yav ispanya hollanda maçının olduğu gün dünmüş gibi aklımda
biz pikniğe gitmiştik o gün ben gitmek istemiyordum zorla götürdü babamlar maçı kaçıracam diye acayip üzülüyordum Allah tan maç uzatmalara gitti de 45 dakka falan izleyebildim ben ispanyolları çok severim hep onları desteklerim
2018 te okul bitmiş olacak belki askerlikte vay be
forumu bayan forumu yapacaktın yaniöyle ama @OzaN benden kopya çekmiş kaç defa ona bannerin kıyılarına dantel fotosu koyalım diyordum oda top logosu koymuş benden esirlenip
forum bana kalsa bannerin şu top logosu olan kısmına dantel fotosu diğer ucunada kalp fotosu koyar bannerin ortasına küçük küçük papatya ve uğur böcekelri yerleştirirdim
ödüllü yarışmalar yapardım kazananlara kargoyla lokum pişmaniye şeker çikolata gibi ufak şeyler yollardım 🙂🙂
Ahh ahh ne gunlerdiÇok çok eskilerden elimde kalanlar. Paylaşmanın vakti geldi
@darksaal bir gece @primavera nın imzasını değiştirirken. (primavera kendisi istemişti)
Bir gün @cookies , @dizikolik 'e godness derken
@Forumdash
20 Temmuz'da yazmışsın o mesajı vay be 1 yıl olmuşAhh ahh ne gunlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?