bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Doğrudur.Ekli dosyayı görüntüle 107773
Böyle gözüküyor.
Doğrudur.Ekli dosyayı görüntüle 107773
Böyle gözüküyor.
O köprünün altından çok sular aktı Ozancım
Orası da doğru, bu görsel daha çok forumların zirve dönemlerini hatırlatıyor.Benlik bir şey yok burada.
Kapat geri, soğuk geliyor.
Bu havada üşünür mü?Kapat geri, soğuk geliyor.
Sen hiç sabah ayazı yememişsin belli.Bu havada üşünür mü?
Ben hava aydınlanmadan okula gittim kaç kereSen hiç sabah ayazı yememişsin belli.Dün odanın penceresini açık bırakmışım, sabahın 5 'inde donarak uyandım, onun etkisi olabilir.
Ben de hep pencere açık yatarım ama son günlerde sabaha doğru bir ayaz oluyor ve donarak fırlıyorum yerimden.Ben hava aydınlanmadan okula gittim kaç kereBen hep açık yatıyorum bu havalarda üstüm de açık
Keşke burada da olsaBen de hep pencere açık yatarım ama son günlerde sabaha doğru bir ayaz oluyor ve donarak fırlıyorum yerimden.Sonbaharın habercisi galiba bu soğuklar.
Bütün forumu etiketlemediğime dua etBir insanın sürekli kendini övmesine de diyecek söz bulamıyorum. Tüm yöneticileri etiketlemiş birde.
Bunu niye aklına sokuyorsun onun 😡 Zaten bunu bana istek üzerine ayarayan o.Ekli dosyayı görüntüle 107918
@Dosi avatarının Galatasaray şapkalı olanı var mı? @Tolstoyevski kullansın.
Kız Kulesi yapıştı kaldı avatarına, kedili avatar yakışıyordu.Bunu niye aklına sokuyorsun onun 😡 Zaten bunu bana istek üzerine ayarayan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?