- Reaksiyon puanı
- 114,290
- Puanı
- 1,060
Gece geç gitmiştim ama sabah bi bakayım dedim yinedeSenin gece mesaisi; sen gitmişsin, @mesmeso gelmiş. Vardiya değişimi gibi olmuş biraz da.
Gece geç gitmiştim ama sabah bi bakayım dedim yinedeSenin gece mesaisi; sen gitmişsin, @mesmeso gelmiş. Vardiya değişimi gibi olmuş biraz da.
@Tolstoyevski ile gececi oldunuz iyice. Arada @Sherlock da dahil oluyor geceleri, o da gündüze döndü bu ara.Gece geç gitmiştim ama sabah bi bakayım dedim yinede
Ben @Tolstoyevski ve @xdragxx takılıyoruz genelde aramızda en gececi @Tolstoyevski@Tolstoyevski ile gececi oldunuz iyice. Arada @Sherlock da dahil oluyor geceleri, o da gündüze döndü bu ara.
Araf'ın gözlem yeteneği çok düşük ciddenBen @Tolstoyevski ve @xdragxx takılıyoruz genelde aramızda en gececi @Tolstoyevski
O sabahlıyor
Ben tam sayılmam aslında. Nede olsa 1 saat geri. Bu gece bizim saatle 2'de uyudum ama genelde okadar durmuyorum
Spor konusunda bana yaptığı mobingden belliydi biraz saltanat sürsün orda. İlerde sahalara geri döneceğim @TolstoyevskiAraf'ın gözlem yeteneği çok düşük cidden
Çoğu gözlem mesajı çok zayıf maalesef dikkatimi çekiyorSpor konusunda bana yaptığı mobingden belliydi biraz saltanat sürsün orda. İlerde sahalara geri döneceğim @Tolstoyevski
Ben en son 350 yıl önce falan gececi durumundaydım forumda sanırım.@Tolstoyevski ile gececi oldunuz iyice. Arada @Sherlock da dahil oluyor geceleri, o da gündüze döndü bu ara.
Bir ara sırf gececi olmuştun, foruma hiç girmeyip sadece gece giriyordun. Şimdi mesain gündüze döndü.Ben en son 350 yıl önce falan gececi durumundaydım forumda sanırım.
Yani hiç sırf gececi olduğum bir dönem olmadı sanırım, gececi olduğum dönem gündüzleri de sık sık giriyordum diye hatırlıyorum. Şimdi komple saldık gibi geceyi tabii birkaç istisna hariç, orası doğru.Bir ara sırf gececi olmuştun, foruma hiç girmeyip sadece gece giriyordun. Şimdi mesain gündüze döndü.
Bende iyi gececiyim ama bir kaç hafta içinde olmayacağım artık@Tolstoyevski ile gececi oldunuz iyice. Arada @Sherlock da dahil oluyor geceleri, o da gündüze döndü bu ara.
Ben de bir bakındım yatacağım İyi geceler
Insomnia göz kırpıyor bana ama gözlere bir türlü uyku girmiyor... her gece in cinle çift kale maç yapıyoruz halı sahadaBen de bir bakındım yatacağım İyi geceler
Kapıları ben açtım 20 ziyaretçi ile.
Bende açılmadı sayfa şu an ama doğrudur çok yüksek ihtimal.WwW.FaVoRiFoRuMuM.CoM ||| Favori Forumunuz - vBulletin
web.archive.org
Bunu eski konulardan birinde buldum formun ilk hali böyle miydi @bazinga merak ettim doğrusu
Bende açılmadı sayfa şu an ama doğrudur çok yüksek ihtimal.