- Reaksiyon puanı
- 18,891
- Puanı
- 1,060
Sen girersen zaten tercihim değişebilir boşver sen beni götür yeterBiliyorum ama ben girmem sadece öncü olurum.
Sen girersen zaten tercihim değişebilir boşver sen beni götür yeterBiliyorum ama ben girmem sadece öncü olurum.
Senle mi uğraşacağım şuan karar değiştirdim. Git naparsan yap.Sen girersen zaten tercihim değişebilir boşver sen beni götür yeter
Konuda +18 lik ne bir foto ne bir yazı var 😱Foruma +18 damgası vurun bari. Böyle konulara yönetim niye müsade ediyor anlam vermek güç.
Yeri tarif etsen de olur ama beni küçüğüm diye kovarlarSenle mi uğraşacağım şuan karar değiştirdim. Git naparsan yap.
Yüzünde tüy yok kovabilirler.Yeri tarif etsen de olur ama beni küçüğüm diye kovarlar
İşte sen yanımdayken cesaret edemezlerYüzünde tüy yok kovabilirler.
Aslında ben de kendi yaşıtlarımdan pek hoşlanmıyorum açıkçası Çünkü Ergen oluyorlar senin gibi Ay pardon yani senin gibi derken yani senin yaşıtların demek istedim Bu nedenle benden bir kaç yaş büyük olması gerekiyor çünkü çoğunluk hep Ergen bu kesimin çok nadir çok azı adamakıllı oluyorlar Bu saatten sonra Ergen çekemem ben Çünkü yapamam yaniOlgun seviyormuş
Bana öyle şeylerle gelmeyin lütfenSen nerdensin beni ister misin
Yaşlı başlı adamım saçlarım beyazladı lan napıcam orda.İşte sen yanımdayken cesaret edemezler
Yaşıtlarıma göre olgun olduğum söylenirAslında ben de kendi yaşıtlarımdan pek hoşlanmıyorum açıkçası Çünkü Ergen oluyorlar senin gibi Ay pardon yani senin gibi derken yani senin yaşıtların demek istedim Bu nedenle benden bir kaç yaş büyük olması gerekiyor çünkü çoğunluk hep Ergen bu kesimin çok nadir çok azı adamakıllı oluyorlar Bu saatten sonra Ergen çekemem ben Çünkü yapamam yani
Şakaya gelemiyon sen deBana öyle şeylerle gelmeyin lütfenKüfür yersiniz
Kardeşini götürcenYaşlı başlı adamım saçlarım beyazladı lan napıcam orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?