Forumun üstüne şap atmalıKanım dondu, donuyor ve donmaya devam edecek gibi duruyor...
Forumun üstüne şap atmalıKanım dondu, donuyor ve donmaya devam edecek gibi duruyor...
Kalmaaaam. Elimi sallasam 50 olmasa bile 2 3 tane bulurum heralde.Evde kalcan evdeGit koştur biraz peşlerinde
Mesleğimden bir espri yaptın seni takdir ediyorum.Forumun üstüne şap atmalı
Dikine at gitsin kafalarına çarparsa anca işlerMesleğimden bir espri yaptın seni takdir ediyorum.Yüzde kaç eğimle atalım o şapı?
Sen de haklısın bunlar başka türlü akıllanmaz.Dikine at gitsin kafalarına çarparsa anca işler
Sen varken niye o cinsi arasinNeden karı aramıyorsun?
İnşallah ablaYaa üzülme lütfen tipinde hiç bişey yokk elbet gelen olacakk
Salla o zaman elini falanKalmaaaam. Elimi sallasam 50 olmasa bile 2 3 tane bulurum heralde.
Şu foruma format atmanın zamanı geldide geçiyor. Bi' plan yapmamız lazım.Makul bir gerekçe. Muazzam.
Keyfim isterse belki. Immm biraz düşünmem lazım.Salla o zaman elini falan
Çünküsü çok basit aslında ama boşver anlatamam KeremimNeden karı aramıyorsun?
Yav seviyom forumdaki insanları ve güveniyorum tabi yürürümŞu foruma format atmanın zamanı geldide geçiyor. Bi' plan yapmamız lazım.@xemrexxx
Keyfin istesin o zaman EnesciğimKeyfim isterse belki. Immm biraz düşünmem lazım.
Kafamda var uzun süredir bir şeyler.Şu foruma format atmanın zamanı geldide geçiyor. Bi' plan yapmamız lazım.@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?