Forumun üstüne şap atmalıKanım dondu, donuyor ve donmaya devam edecek gibi duruyor...
Forumun üstüne şap atmalıKanım dondu, donuyor ve donmaya devam edecek gibi duruyor...
Kalmaaaam. Elimi sallasam 50 olmasa bile 2 3 tane bulurum heralde.Evde kalcan evdeGit koştur biraz peşlerinde
![]()
Mesleğimden bir espri yaptın seni takdir ediyorum.Forumun üstüne şap atmalı![]()
Dikine at gitsin kafalarına çarparsa anca işlerMesleğimden bir espri yaptın seni takdir ediyorum.Yüzde kaç eğimle atalım o şapı?
![]()
Sen de haklısın bunlar başka türlü akıllanmaz.Dikine at gitsin kafalarına çarparsa anca işler![]()
Sen varken niye o cinsi arasinNeden karı aramıyorsun?
İnşallah ablaYaa üzülme lütfen tipinde hiç bişey yokk elbet gelen olacakk
Salla o zaman elini falanKalmaaaam. Elimi sallasam 50 olmasa bile 2 3 tane bulurum heralde.![]()
Şu foruma format atmanın zamanı geldide geçiyor. Bi' plan yapmamız lazım.Makul bir gerekçe. Muazzam.
Keyfim isterse belki. Immm biraz düşünmem lazım.Salla o zaman elini falan![]()
Çünküsü çok basit aslında ama boşver anlatamam KeremimNeden karı aramıyorsun?
Yav seviyom forumdaki insanları ve güveniyorum tabi yürürümŞu foruma format atmanın zamanı geldide geçiyor. Bi' plan yapmamız lazım.@xemrexxx
Keyfin istesin o zaman EnesciğimKeyfim isterse belki. Immm biraz düşünmem lazım.![]()
Kafamda var uzun süredir bir şeyler.Şu foruma format atmanın zamanı geldide geçiyor. Bi' plan yapmamız lazım.@xemrexxx