Pozitif estiriyordum hemen atağa geçtinhadi oradan bee @xemrexxx ve senden başka sıkılan kimse yok size inat devam edicem
Bakalım ileriki bölümlerde ne olacak ?Ben başvuru yapanları sırasıyla aldım ))) ve sıraylada devam ediyorum yanii onla alakası yok pek yinede ))) ama herkes görmekten sıkıldı pozitif eleştiri bu olsa gerek ))
Ne olcak çiğdemsiz hava sağası olacak )))Pozitif estiriyordum hemen atağa geçtin
Bakalım ileriki bölümlerde ne olacak ?
o kısmın açıklamasını bekliyorum senden senarist sen değil misin niye topu çiğdeme atıyosunÇok iyi yere parmak bastın @Çiğdem- kazanmadan neden kazanmış gibi davranıyon benide şaşırtıyon )))
Şimdi şöyle düşünüyorsun Ömer veya Kadir yemeklerini yiyor en son Çiğdeme baskı yapıyor )) o da yiyerek kazanıyorlar )) düzeltiyorum ))o kısmın açıklamasını bekliyorum senden senarist sen değil misin niye topu çiğdeme atıyosun
senryo hatanı bana bahane bulma bee beceriksizliğiniÇok iyi yere parmak bastın @Çiğdem- kazanmadan neden kazanmış gibi davranıyon benide şaşırtıyon )))
anlamadım ama çiğdem kazansada 2-2 olmuyor mu zatenŞimdi şöyle düşünüyorsun Ömer veya Kadir yemeklerini yiyor en son Çiğdeme baskı yapıyor )) o da yiyerek kazanıyorlar )) düzeltiyorum ))
Tamam tamam düzelttik ))senryo hatanı bana bahane bulma bee beceriksizliğini
Sonunu tekrar okuyun ))anlamadım ama çiğdem kazansada 2-2 olmuyor mu zaten
Ayıp ya ayıp )))
sana sinirden üç puan veriyorsa herkese verdiği oylar geçersiz oluyorSeni nasıl etkiliyor )))
Sizin senaryonuza ayrı verir orası ayrı niye geçersiz olsun herşey herkesin elinde ))sana sinirden üç puan veriyorsa herkese verdiği oylar geçersiz oluyor
mrt-06 nın yeni koyduğu kuralSizin senaryonuza ayrı verir orası ayrı niye geçersiz olsun herşey herkesin elinde ))
Çok bi alakasız geldi bana.mrt-06 nın yeni koyduğu kural
Yapmasın benide etkiler yapma bence onu @Çiğdem-
şaka yapıyorum tabikide verilmiş oyu geri alma ihtimali yok sonuctaÇok bi alakasız geldi bana.