ForumdAkiler 1.Bölüm "Ada"

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
mrZyN4.jpg

ForumdAkiler Oyuncu seçmeleri için tıklayınız

İlk Bölümün Konukları:
@rüzgar gülü
@Yakamoz-Asi
@Çiğdem-
@Polat Şaşmaz

İlk Bölümün Konusu: Bu 4 arkadaş hep beraber yarışmaya katılmaya karar verirler ADA adlı yarışmaya başvururlar ,ardından ilginç ve birbirinden komik olay döngüleri ile karşı karşıya kalırlar.

Not: Her türlü bilgi yarışmacılardan alınmıştır.Sevdikleri yemekler veya beğenmedikleri şeyler vs...

1.Bölüm
Kadir ve Ömer adında iki genç delikanlı kahvehanede otururken sarhoş marhoş içeriye giren Mustafa naber gençler diyerek sandalyeyi çeker fakat birden yere düşmesiyle kahvede kahkalar havada uçuşur,ayağa kalkarak tekrardan yerine geçen Mustafa;nabayım arkadaş sandalyeyi koyduğum yerde zannetmişim sanırım gündüz içmemem gerektiğni halen anlamamışım.diyerekten oturup başlarlar muhabbete...Aradan az vakit ya geçti yada geçmedi Çiğdem'in kahvehaneye selam arkadaşlar size sürpriz haberim var diyerek gelmesiyle okeyin 4.sü tamamlanmıştır.

Ayy size ne diyeyim canlarım okeyde hile yapmadan oynayın söyleyeceklerimi de dinleyin,şimdi şu ünlü program varya hanii diyerekten cebinden çıkarttığı afişi göstermektedir ,kağıtta ünlü "Ada" adlı yarışmanın afişi gözükmektedir.Mustafa Ada ama hangi ada Çiğem ? madem gidicez bir güzel dinleniriz artık diyerekten ayağa kalkar fakat sendeleyerek yere düşer, Ömer oradan içme artık şu mereti, bırak bari gündüzleri içme.Çiğdem gülerek ahaha canım sen gelmesen mi acaba ? yenilersek sorarım sana bak ! diyerekten parmağını sallar.

4 Yarışmacı adayı hep beraber meydanda buluşacaklardı,Tüm erkekler birer tane valiz getirmişler ve Çiğdem'in gelmesini beklemektedirler,Aradan 1 saat geçmiştir ve Ömer off nerede bu Çiğdem geç kalacaz yarışmaya diye söylenmektedir.. Derken Çiğdem yanında 2 kişiyle birlikte 5 valizle beraber gözükür ,Çocuğun biri abla valizlere taşmı koydun gitmiyor deyince,Sus bakayım sen sus !! aaa tatile gidicem heralde yanımda makyaj çantam giysilerim ayakkabılarım derken Kadir hadi hadi tamam sus sayıp durma yeter kalkın gidelim ancak varırız,diyerek yola koyulurlar.

Hava kararmış diğer yarışmacılar geliyormuş bu sırada yarışmanın sunucusu ilk grup ile konuşurken kafasını çevirmiş ve sol taraftan 2.grubun geldiğini görmüş .Yanlarına giderek zahmet etmişsiniz hava akşam oldu,eğer 1 saatcik daha gelmeseydiniz diğer grubu çağırıcaktık yarışma alanına ,diyerekten sitem ederken Çiğdenm atılarak aa canım ben sebep oldum valizlerim uçağa sığmadı polemik yaşadım,diyerekten sırıtır. Bu sırada Enis tamam yarışmacılar geldiğine göre şimdi grubunuzun hangi renk olmasını istersiniz?kırmızı mı mavi mi? demesiyle Çiğdem atlayarak ay kırmızı tabiki diyereköne atılır.tamam siz kırmızı grup odanıza yerleşin diyen Enis akşam yemeğine inin ve sabahın ilk ışıklarında aşağıda olun ve Adaya yolculuk başlasın,diyerek sözlerini tamamlar.

Çiğdem odaya valizleri taşıttırmak için Mustafa ve Ömerden yardım almıştır,Kadir de odasına ilerlemiştir. Çiğdem'in valizi yolda açılır ve yere saçılır,Çiğdem arkasını döner ve Ömer'e sen naptın yaa sen naptın saçtın bütün kıyafetimi yola hepsi pislendi şimdi onları tekrardanmı yıkayacağım ha ? derken Ömer sinirlenip yahu bana neden taşıttırırsın al ne halin varsa gör diyerekten kendi valizini alır ve ohh be rahatladım diyerek odasına yol alır peşinden de Mustafa valiziyle odaya girer.

Erkeklerin hepsi aynı odada kalmaktadırlar yan tarafdaki oda da ise Çiğdem diğer grubun bayan adayı ile yatmaktadır. Mustafa valizini açar Ömer ohaa be olum oha bari burda yapma ,der bunun üzerine Mustafa napayım içmeden duramıyorum artık içme bende tuvalete gitme gibi sıradan ihtiyaç haline geldi diyerek cevap verir.

Ada
Sunucu herkesi yarışma alanı içerisinde toplamış ada şartlarına uyum sağlıyarak ayakta kalabilen grup kazanır,kişisel bir oyun değildir takım oyunur diyerekten herkesi adalara dağıtmıştır.
Adaya valiz götürmenin yasak olduğu için Çiğdem bir iki makyaj malzemesini cebine ve bazı yerlerine sıkıştırmıştır,Mustafada iki üç şişeyi cebine sokarak yola koyulmuştur,Ömer ve Kadirde hazır olarak teknede beklemektedir. Daha sonra Tekneden inerler ve Adaya ayak basarlar.
Çiğdem adaya ayak basar basmaz ay burası cennet yaa bana göre ,diyerekten sevinir. İlk gün Mustafa adada tur atmaya başlamıştır ,Kadir ve Ömer ise adada akşam yemeği için yola koyulmuşlardır.

Ömer balık vs sevmediğini söyleyerekten adada ot tarzı şeyler aramaktadır. Çiğdemse deniz kenarına oturmuş yengeçlere oje sürmeye başlamıştır. Mustafa da denizden balık tutup rakı-balık yapma derdindedir. Kadir ise akşam için karnını doyuracak işler peşindedir. Adada etaplar olmuş ve son etaba gelinmiştir. İki grupta berabere kalmıştır.Eğer bu oyunu hangi grup kaybederse adaya veda eder ve kazanan diğer grup olacaktır. Yarışma ise bir yemek yeme yarışmasıdır.

Yarışmada son etap için herkesi çevresinde toplayan Enis yemek masalarının kurulması için çalışanlarına göz kaş işareti yapmıştır.Ve masalar gelmiştir.
Son etap için ilk Mustafa çağırılmıştır,Mustafa eliyle dur işareti yaaprak arka tarafa doğru ilerlemiş ve cebinden çıkarttığı rakıyı kafasına dikmiştir. işte be bu son oyun için sakladığım hadi götür benii diyerek ön tarafa gelmiştir. Gelen yemeklerin hepsini yemiş ve midesi bulanarak kusmuştur karşısındkai onu görünce yiyememiş ve ilk kazanan olmuştur.Ve bu durumda maviler 0 kırmızılar 1 olarak 1 fark atmışlardır.

2.yarışmacı olarak Ömer gelmiştir.Yemeklerden bazılarını yemiş fakat daha sonra brokoliyi görmesiyle masayı terketmiştir. ve bu durumda maviler 1 kırmızılar 1 olarak durum devam emtiştir.Ancak Çiğdem azarlamıştır yesene be yesene kaybedersek sorarım ,diyerekten çıkışmıştır.

3.yarışmacı ise Kadir'dir. o da yemeklerin arasında makarna ve kabuska yemeği görünce masayı terke den diğer isim olmuş ve böylece maviler 2-1 öne geçmişlerdir. Çiğdem eeh artık yeter kaybediyoruz ödülü diye bağırmaktadır.

4.yarışmacı olarak ise Çiğdem çıkmış ve karşısında duran kıza başlamış yemekler ağzının kenarına bulaşmış,Yok burnun akıyor derken kızı oyalaya oyalaya yemiş ve önüne gelen mayonezli patates kızartmasını görünce aa yok yiyemem desede arkadaşlarının gaz vermesiyle nefret etsemde yiyeceğim kazanacağız biz bu işi diyerek başlamış patateslere saldırmaya hepsini yemiş ve ayağa kalkmış kazanan biz olduk diyerek ellerini sallmaya başlamış. Fakat sunucu Enis 2 takımında yarışmada beraber kadıklarını ve başka bir hak verileceğini dile gitrmiş. ardından iki grubada içinizden birini seçin ve karşı takımdaki kişiyle düelloya girsin demiş,Kırmızı gruptan Çiğdem ben ben diye atlamış,Ömer hayır sen otur ben gidecem demesi üzerine Çiğdem ama ben mayanozei bile yedim bu benim hakkım demiş ve kimseyi dinlemeden atılmış ortaya,Bakmış karşısındaki çocuk çok hızlı yiyor yemekleri cebinden çıkarttığı müsil ilacını diğer yemeklere kaşla göz arasında serperek yarışmayı kazanmayı düşünüyormuş ,Karnı ağrayan mavi grubun elemanı kalkıp tuvalete gitmiş,Fakat Çiğdem'in içine sinmemiş ve herşeyi itiraf etmiş kazanan Mavi grup olmuş.Ardından yarışmacılar otele dönmüşler ve valizlerini toplamışlar evlerine dönmüşler...
^^^^SON^^^^

Son düzenleme:
Yengeclere oje surmekmi :F

Aaa super olmus :bhr: @gözlemci çok kısa olmus ama be en güzel yerde bitti :T :(

Evet bildiğimiz şeyleri biraz farklı yoldan anlatmaya çalıştım ))) Artık olduğu kadar uzun oldu belki o yüzdendir..

Ya daha iyi olurmuydu olurdu ))) birdahakine artık ))
Biraz agir olacak ama şahanın ivedik 4 bile bile biraz kurgu var sen onu bile yapmamissin)))

Biraz agir olacak ama şahanın ivedik 4 bile bile biraz kurgu var sen onu bile yapmamissin)))
Sonuçta gerçek dizi senaryosu değil uzatsam okuyan olmayacak bunları direkt adaya soksam olmayacaktı ))) ada kısımlarında birşeyler çıkarırdım ama uzayacaktı olmayacaktı ))
Olsun eleştiriye açığız )) başka beğenmediğin kısım varsa alırız haftaya düzeltiriz düzeltebildiğimiz kadarını ...
pardon okumadınız anladım. :D tempoyu düşürmezsen okurum ben ne kadar uzun olursa olsun. @gözlemci :D
Sen niye atarlanıyon haa ))) Böyle fevri kararlar olmuyor demiş olayım )))

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking