Biliyorum herhalde öyle olduğunu da, yöneticinin face adresi olmalı, onu nereden buldun diyorum.
Aramıza hoşgeldin umarım geri dönmüşsündür top 15te senin nicki gördüm hemen daldım konuyabakın çd nin mesajı üzerine girdim arkamdan konuşmayı kesin... benim sizin haberleri paylaşmak gibi bir niyetim yok o kadar aciz değilim zaten... zafer arkadaşta artık paylaşmayacak... maşallagh dost dediğimiz arkamızdan vurmuş ben neden ayrıldığım forumun haberlerine ihtiyaç duyayım ki sadece siz mi paylaşıyorsunuz haber... zaten arada bir sıkıldığımda giriyorum... tekrar söylediğim gibi sizin haberlerinize kalmadık nokta !
Aleyküm Selambakın çd nin mesajı üzerine girdim arkamdan konuşmayı kesin... benim sizin haberleri paylaşmak gibi bir niyetim yok o kadar aciz değilim zaten... zafer arkadaşta artık paylaşmayacak... maşallagh dost dediğimiz arkamızdan vurmuş ben neden ayrıldığım forumun haberlerine ihtiyaç duyayım ki sadece siz mi paylaşıyorsunuz haber... zaten arada bir sıkıldığımda giriyorum... tekrar söylediğim gibi sizin haberlerinize kalmadık nokta !
bakın çd nin mesajı üzerine girdim arkamdan konuşmayı kesin... benim sizin haberleri paylaşmak gibi bir niyetim yok o kadar aciz değilim zaten... zafer arkadaşta artık paylaşmayacak... maşallagh dost dediğimiz arkamızdan vurmuş ben neden ayrıldığım forumun haberlerine ihtiyaç duyayım ki sadece siz mi paylaşıyorsunuz haber... zaten arada bir sıkıldığımda giriyorum... tekrar söylediğim gibi sizin haberlerinize kalmadık nokta !
Ya aga sayfanın sahibi o değil zafer adlı biriymişbeni nie banladın he ? Arkadasları nıe banladın hadı kardesım deme bıze
Hayır sahibi kvp1905 değilSitenin sahibi kvp1905 mi ?
O mu banladı ?
Ooo dedektifi beklemeden olayı çözmüşsünüz
- - - Ekleme - - -
FF'ye dis mi attınız başınıza büyük bela aldınız
Mobilden nasıl atacan
adam hırsızlık yapior sen dostum diyorsun böyle dost düşman basına .
Sözün Bittiqi An dağılsın herkesbakın çd nin mesajı üzerine girdim arkamdan konuşmayı kesin... benim sizin haberleri paylaşmak gibi bir niyetim yok o kadar aciz değilim zaten... zafer arkadaşta artık paylaşmayacak... maşallagh dost dediğimiz arkamızdan vurmuş ben neden ayrıldığım forumun haberlerine ihtiyaç duyayım ki sadece siz mi paylaşıyorsunuz haber... zaten arada bir sıkıldığımda giriyorum... tekrar söylediğim gibi sizin haberlerinize kalmadık nokta !
Sözün Bittiqi An dağılsın herkesbu ne gören FF özel bir gazete her gün kendi haberi paylaşıyor sanacak ,ayrıca kvp1905 son noktayı koymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?