Forumdaki Konuları Çalıyorlar!

Aynen öyle. Sayfanın paylaşımcılarından biri 'kvp1905' adlı üye. Paylaşımlarını 'EFE' olarak yapıyor.

şikayet edin su çakalı ulan copy paste bide hepsini burdan almıozki dio furkanın televizyon gazatesindeki haberleri buraya ilk paylasıo aynısı kopyalı çakallar :d

Malesef doğru, 'kvp1905' nickli üye sayfada paylaşım yapanlardan biri. Hiç beklemezdim ama malesef doğru.

Bu mesaji yazdim:

Sayın Yetkili,

Facebook sayfanızda FavoriForumum'a ait özel veya derleme haber metinlerini kaynak belirtmeden, tamamıyla yayınlamaktasınız.

Bundan sonra sizden ricamız; Facebook sayfanızda, bizden aldığınız özel haberleri kaynak belirterek paylaşmanız.

İyi çalışmalar...

Zfr kimse
iyi sömürmüş bizi

- - - Ekleme - - -

Bu mesaji yazdim:

Sayın Yetkili,

Facebook sayfanızda FavoriForumum'a ait özel veya derleme haber metinlerini kaynak belirtmeden, tamamıyla yayınlamaktasınız.

Bundan sonra sizden ricamız; Facebook sayfanızda, bizden aldığınız özel haberleri kaynak belirterek paylaşmanız.

İyi çalışmalar...
Hangi konuya yazdın ?

Zafer adında biri var mı acaba forumda ? Yoksa bile ziyaretçi olarak Ç(alıntılar) yapıyor.

yapılacak tek şey konuların misafirlere kapatılması olurdu o bile engelleyemez aslında