Forumdaki Konuları Çalıyorlar!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060
372786_119945524761241_197896594_n.jpg

https://www.facebook.com/Dizi.Reytingleri

Kemal kardeşimiz sağolsun, bana bildirdi. Bizim forumdan haberleri çalıyorlar ve sayfalarında paylaşıyorlar. O birşey değil ama kaynak göstermeden yapıyorlar. Bizde bu emek hırsızlarını, hep birlikte şikayet edelim ve sayfalarını kapattıralım. Emek hırsızlığına tahammülüm yok. Sizlerden ricam, sayfayı şikayet edin.​

Bu site geçen sene benim geniş aile haberlerimi çalıyorlardı o kadar konuştum anlamıyor adminleri

Daha önce de olaylar olmuştu o sayfa ile. Benim reyting yorumlarını da aynen çalıyorlardı. Tamam yapsınlar ama en azından bir kaynak belirtmeleri lazım. Kaynak belirtseler itirazımız olmaz zaten. Bu şekilde emek hırsızlığı yapıyorlar..

baskın düzenleyin facei olanlar :D

Face'i olmayan mı var :F

- - - Ekleme - - -

Daha önce de olaylar olmuştu o sayfa ile. Benim reyting yorumlarını da aynen çalıyorlardı. Tamam yapsınlar ama en azından bir kaynak belirtmeleri lazım. Kaynak belirtseler itirazımız olmaz zaten. Bu şekilde emek hırsızlığı yapıyorlar..

Yapılabilecek bi şey yok mu ?

O zaman face adresi olan arkadaşlar ile birlikte durumların altına " Kaynak : Favoriforumum.Net " yazalım

Admincim bak ben Favoriforumum.netten xdragxx bizim forumda açılan tüm konuları kaynak göstermeden buradan paylaşıyorsun hoş değil bundan sonra senden ricamız forum olarak kaynak göstermen saygılar

böyle bir mesaj yazdım

kvp1905 adlı üyeymis bunu yapan arkadaslar aramızda neler var siz düsünün bu kadarda olmaz aynen kopyalamıslar

Facebook üyeligi olanlar şikayet etsin bakın nasi kapatiolar sayfayi .