İnş cnm da faruk maruk sen bari yapmaTeşekkürler Faruk'um, hep beraber nice güzel yıllarımıza inşallah.
İnş cnm da faruk maruk sen bari yapmaTeşekkürler Faruk'um, hep beraber nice güzel yıllarımıza inşallah.
Aynen, ilk kez kullandım galiba. ''Yavrum'' demeyi daha çok seviyorum sana, ona dönüş yapalım.İnş cnm da faruk maruk sen bari yapma
Teşekkür ederim aşkım, hep beraber nice güzel yıllarımıza.Aşkım nice yıllara. ❤
EridimAynen, ilk kez kullandım galiba. ''Yavrum'' demeyi daha çok seviyorum sana, ona dönüş yapalım.
Değiştir lütfen profilini artık, sinirimi bozuyor.
Burak Deniz olur, Tolga Sarıtaş olur. Kanalında parlak da kalmadı.Kimi istersin canım.
Çok teşekkürler canım, hep beraber nice güzel yıllarımıza inşallah.
Teşekkür ederim canım, hep beraber nice güzel yıllarımıza inşallah.
Ahh keşke her yıl başında 1 yıl ileri yerine 1 yıl geriye gitsek : A @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Mantıklı bence de varım ben, eskilere özlem duyuyoruz.Ahh keşke her yıl başında 1 yıl ileri yerine 1 yıl geriye gitsek : A @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
90lara götürüp orda bıraksalar biziMantıklı bence de varım ben, eskilere özlem duyuyoruz.
Canım benim çok teşekkür ederim, hep beraber nice güzel yıllarımıza inşallah. Bizi engellemeye çalışanlara inat her zaman daha güçlü, daha beraber.
Ne demek.Canım benim çok teşekkür ederim, hep beraber nice güzel yıllarımıza inşallah. Bizi engellemeye çalışanlara inat her zaman daha güçlü, daha beraber.
Kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşırmış. Bırakalım, biliyoruz biz her şeyi. Kaç yıldır neler gördük, bak şimdi hiçbiri kalmadı.Ne demek.
Hata arayanların değil hata kapatanların olduğu günlerde görürüz umarım.