"FORUMDAKİ 6. YILIM" (serhatt)

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
69,646
Puanı
1,060

@Dosi nin hatırlatması ile bugün foruma kaydoluşumun yıl dönümü olduğu fark ettim ve bu konuyu açmak istedim.

Bu foruma sayısız emek veren fakat emeklerinin karşılığını zerresiyle alamamış bir üyeyim. Çok eğlendim, çok üzüldüm, çok güldüm, çok kırıldım bunca sene çeşit çeşit duyguyu burada yaşadım, tüm kötü yaşanmışlıklara rağmen buraya hala bir bağlılığım var belki de bu bağlılığın sebebi forumun bana kazandırdıklarıdır. Son bir yılda çok kayıplar verdik bundan ötürü tadım kaçtı, tadımı kaçıranlar fazlasıyla oldu ama yine buradayım işte. Bakalım bu serüven gerçek anlamıyla ne zaman son bulacak ya da son bulabilecek mi bende bilmiyorum. Artık rekabet, hırs için değil beni seven, benim de sevdiğim arkadaşlarımla kaliteli vakit geçirmek için buradayım.

Gönülden kutlamak isteyen, kalbine dokunduğum, beni seven, yüzünde küçük de olsa bir tebessüme sebebiyet verdiğim herkese konum açık, dilediğiniz gibi kutlayabilirsiniz, etiket yapmıyorum, sınırlama yok.

Hediyeler ile sonradan geleceğim.
Sana bu konu için ayrı ve önümüzdeki günlerde o önemli gün için şimdiden hediyemi vereceğim. Olurda o ara giremezsem veya yoğunluktan unutursam garantiye alayım
@serhatt

Ben hep kendi konumu kendim açtım genelde, sanada tavsiye ettim ve gayet samimi bir konu olmuş.
Sözlerimi ve hediyelerimi sonraya saklıyorum

Reactions: serhatt
Problem yok canım, senin burada oluşun en büyük hediye.

Evet bende sevdim konumu.

Reactions: Dosi
Problem yok canım, senin burada oluşun en büyük hediye.

Evet bende sevdim konumu.
Seçtiğin foto çok manidar

O sahneleri hatırlıyorum ve Yasak Elma'yı bugün izlerim inşallah
fırsat bulamazsam yarın öğle civarı garanti

Canım parlağımın forumdaki 6.yılın kutlu olsun.Nice forumlara

Son düzenleme:
Nice seneler forumda olursun umarım..Tebrik ederim Serhatcım..
Mutlu , huzurlu , sağlıklı bir şekilde forumda kalman dileğiyle...

Seçtiğin foto çok manidar

O sahneleri hatırlıyorum ve Yasak Elma'yı bugün izlerim inşallah
fırsat bulamazsam yarın öğle civarı garanti
ENDER idolüm.
Hayatımda onun gittiği yoldan gidiyorum.

Reactions: Dosi
Forumdaki 6. Yılın kutlu olsun. Daha nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle forumda