RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Herkes her konuda konuşabiliyordu, şimdi temizliyorlar temizlik şirketleri gibiÖnceden nerde konuşuyordunu.Özelde ve konularda değilmi.
Dizi kilik yazınca etiketlenmemiş düzelttim onu.![]()
Herkes her konuda konuşabiliyordu, şimdi temizliyorlar temizlik şirketleri gibiÖnceden nerde konuşuyordunu.Özelde ve konularda değilmi.
Dizi kilik yazınca etiketlenmemiş düzelttim onu.![]()
Herkes her konuda konuşabiliyordu, şimdi temizliyorlar temizlik şirketleri gibi![]()
Fanlığımdan kaynaklanan tartışmaları kabul ediyorum, o konuda çok hatam oldu ama seninle olan konuşmalarımız ve tartışmalarımızda sorun genel olarak benden kaynaklanmıyordu. Hilal'de buradaydı, ben seninle genelde anlaşamazdım. Döndükten sonra da anlaşamadık ve konuşmadık ama şu an iyiyiz. Ben unuttum o olanları.@dizi kolik 'in şu an ki hali iyi diyeyim yeter.hem etiketleyeyim de arkasıdan konuşma olmasın
İşte dediğim olaya döndük. Şimdi sohbet daha az. Eskiden herkes birbirleriyle daha etkileşimliydi. Şimdide var ama özel mesajdan yani toplumla bağlantısız, konularda konuşulurdu![]()
evet siliveriyorlar hemencikHerkes her konuda konuşabiliyordu, şimdi temizliyorlar temizlik şirketleri gibi![]()
Konunun ucu sonu farketmez, forumda akfilik artıyordur böylece. Bak eskilerden kim kaldı. Özlem duydumHıı o.Ama oda şart çok kaçıyor konunun ucu.![]()
Konunun ucu sonu farketmez, forumda akfilik artıyordur böylece. Bak eskilerden kim kaldı. Özlem duydum![]()
Aslında senin daha daha önceki halinden bahsediyorduk.Sen böyle yazınca rencide olmuş gibi oldum ama tam olmadım aslındaFanlığımdan kaynaklanan tartışmaları kabul ediyorum, o konuda çok hatam oldu ama seninle olan konuşmalarımız ve tartışmalarımızda sorun genel olarak benden kaynaklanmıyordu. Hilal'de buradaydı, ben seninle genelde anlaşamazdım. Döndükten sonra da anlaşamadık ve konuşmadık ama şu an iyiyiz. Ben unuttum o olanları.![]()
Yok daha var da eskisi kadar aktiflikleri yok. Beni sayma artık ben bile giremiyorum foruma.Bilmem sen ve Esra kalmış.Emre'de var galiba...Ama olmayan daha çok gibi.
![]()
Aslında senin daha daha önceki halinden bahsediyorduk.Sen böyle yazınca rencide olmuş gibi oldum ama tam olmadım aslındaEskilerden konuşuyorduk. Sorunlu olduğumu biliyorum forumda zaten ama dediğin gibi eskiden
Yok daha var da eskisi kadar aktiflikleri yok. Beni sayma artık ben bile giremiyorum foruma.
Şu anki halininde iyi tarafları var. Üyeler birbirleriyle boğuşuyor gibi gözükmüyorEskisini bilmiyorum dediğim gibi ama şuan eğleniyorum sıkıntım yok benim.![]()
Şu anki halininde iyi tarafları var. Üyeler birbirleriyle boğuşuyor gibi gözükmüyor![]()
Rencide olman için demedim zaten Mustafa, bir ara özelden çok konuşmuştuk seninle gitmeden önce. Ama yani daha sonra beni bir şekilde gerçekten sinirlendirebiliyordun. Ve bir ara hiç konuşmamıştık, döndükten sonra da öyle uzun süre konuşmadık. Yani ben bir yorum yapardım, sen alıntılayıp bana hakaret ederdin... Tartıştığın diğer kişilerede öyle mi yaptın bilmiyorum ama o zaman çok kalbimi kırmıştın benim ama unuttum şu an iyiyiz, geçmişe çok takılmamak lazım.Aslında senin daha daha önceki halinden bahsediyorduk.Sen böyle yazınca rencide olmuş gibi oldum ama tam olmadım aslındaEskilerden konuşuyorduk. Sorunlu olduğumu biliyorum forumda zaten ama dediğin gibi eskiden
Yok daha var da eskisi kadar aktiflikleri yok. Beni sayma artık ben bile giremiyorum foruma.
O yöndeki mesajlarım utancımdı yani. Ne diyorsan haklısın diyebiliyorum sadece. Herşeyin daha iyi olması dileğiyle.Rencide olman için demedim zaten Mustafa, bir ara özelden çok konuşmuştuk seninle gitmeden önce. Ama yani daha sonra beni bir şekilde gerçekten sinirlendirebiliyordun. Ve bir ara hiç konuşmamıştık, döndükten sonra da öyle uzun süre konuşmadık. Yani ben bir yorum yapardım, sen alıntılayıp bana hakaret ederdin... Tartıştığın diğer kişilerede öyle mi yaptın bilmiyorum ama o zaman çok kalbimi kırmıştın benim ama unuttum şu an iyiyiz, geçmişe çok takılmamak lazım.![]()
Fena mı sana post kasacak konu çıktı. Bak kaç sayfa olmuş konu.İşşizlik bunlar hep. Ne yapsam ne yapsam konu uplatsam. İş arayanlar @yatutarsa ve @sokak sanati var beraber takılın siz![]()
Konu dışında post kasılmıyor ki canım yaFena mı sana post kasacak konu çıktı. Bak kaç sayfa olmuş konu.![]()
Ay unutmuşum yha. .ssKonu dışında post kasılmıyor ki canım ya![]()
Konu dışında post kasılmıyor ki canım ya![]()
Şaka değil gerçek.
Şaka değil gerçek.
Alıntı bile yapamıyordum bir zamanlar.Hatta onu da sormuştum ama konu açmamışım.
Konum çok masumdu, ne yapmışsınız?![]()
![]()