İşşizlik bunlar hep. Ne yapsam ne yapsam konu uplatsam. İş arayanlar @yatutarsa ve @sokak sanati var beraber takılın siz
İşşizlik bunlar hep. Ne yapsam ne yapsam konu uplatsam. İş arayanlar @yatutarsa ve @sokak sanati var beraber takılın siz![]()
İhtiyaç var tabi ama yanlış yerlerde geziyorsunuz sadece. Kendi geyik konunuzu kendiniz açınBildirm niye gelmiyor.:/
Bizede ihtiyaç var burada ama.![]()
İhtiyaç var tabi ama yanlış yerlerde geziyorsunuz sadece. Kendi geyik konunuzu kendiniz açınHa birde ona buna alyaş demeyin
@yatutarsa
smileysiz her mesajıma ceza veriyor yönetimBen hiç demedim.Zaten kaç seferdir yüzümüze vuruyorsun ama smileylerin şaka yönelikle muhtemelen hoşuna gitti.
Konu açmak zor be anam.![]()
biz kimseye alyaş demedikİhtiyaç var tabi ama yanlış yerlerde geziyorsunuz sadece. Kendi geyik konunuzu kendiniz açınHa birde ona buna alyaş demeyin
@yatutarsa
smileysiz her mesajıma ceza veriyor yönetim
Konu açın iyi olur, destekleyen olur![]()
Bende öyle düşünüyordumbiz kimseye alyaş demedik))
Adalet yerini bulur diyelim o zamanbana kıyak geçiyor baya o konuda.
Aslında ben eski konualrda dolanmayı pek sevmem Sözlük ve caps hariç neden bende dahilim buna.![]()
Bende öyle düşünüyordumKelime oyunun güzelmiş
Adalet yerini bulur diyelim o zaman
Ne varsa eski konularda var zaten şimdikiler boş![]()
Benden çok postun var ne demek yeniyimBilemeyeceğim diyorum çünkü yeniyim.![]()
Benden çok postun var ne demek yeniyim![]()
çok anın vardır seninBenden çok postun var ne demek yeniyim![]()
Şimdide benden çok giriyorsunuz, eski yeni ayrımı yapmayınEylül'den beri buralardayım.Seninkinin yarısının yarısının yarısı kadar zaman geçirmişimdir her hal.
![]()
Mapushane anılarım var, forumdakilerin kavgaları anılarım var ama seninkisi kadar yoktur, artık nerde olay orda sen varsınçok anın vardır senin)
Görmüş geçirmişlik olarak.Şimdide benden çok giriyorsunuz, eski yeni ayrımı yapmayın![]()
@dizi kolik 'in şu an ki hali iyi diyeyim yeter.hem etiketleyeyim de arkasıdan konuşma olmasınGörmüş geçirmişlik olarak.
Ayrım değildi benim tanıdım üyeler belli eskien olupta hiç tanımadığım bir çok üye var.
mesela en basiti @dizi kolik ile hep uçuk anlam veremediğim mesajların var benim anlamadığım ama eskidende burada olsam bilirdim.
top 30'da hiç konuşmadığım çok isim var.Çok efsane olanlardan.
@dizi kolik 'in şu an ki hali iyi diyeyim yeter.hem etiketleyeyim de arkasıdan konuşma olmasın
İşte dediğim olaya döndük. Şimdi sohbet daha az. Eskiden herkes birbirleriyle daha etkileşimliydi. Şimdide var ama özel mesajdan yani toplumla bağlantısız, konularda konuşulurdu![]()