Forumda anket nasıl yapılır ?

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,265
Puanı
460
Arkadaşlar yeni olduğumdan ve sık giremediğimden dolayı pek fazla bir şey bilmiyorum.Eğer bilginiz varsa anket nasıl oluşturulur anlatır mısınız?

Herhangi bir konu açtigimizda anket ekleme gibi bir lükse sahibiz evet. Konu açtigimizda alt kisimlarda "anket aç" kismi var, onun yaninda anketin kaç şıktan olmasına karar verebiliyoruz. Ardından önümüze bir ekran çıkıyor. Anket sorusu ve şıkları yaz ve ardından anketli konu açmış oluyorsun. :)

anket açmayı bilmiyon ama ilk satışta konuyu doğru yere açmışın ::::::)(konu dışı)
neyse konuyu açarken altlarda bir yerlerde anket ekleme yeri var

Şimdide benden çok giriyorsunuz, eski yeni ayrımı yapmayın :)
Görmüş geçirmişlik olarak.:D
Ayrım değildi benim tanıdım üyeler belli eskien olupta hiç tanımadığım bir çok üye var.
mesela en basiti @dizi kolik ile hep uçuk anlam veremediğim mesajların var benim anlamadığım ama eskidende burada olsam bilirdim.
top 30'da hiç konuşmadığım çok isim var.Çok efsane olanlardan.

Görmüş geçirmişlik olarak.:D
Ayrım değildi benim tanıdım üyeler belli eskien olupta hiç tanımadığım bir çok üye var.
mesela en basiti @dizi kolik ile hep uçuk anlam veremediğim mesajların var benim anlamadığım ama eskidende burada olsam bilirdim.
top 30'da hiç konuşmadığım çok isim var.Çok efsane olanlardan.
@dizi kolik 'in şu an ki hali iyi diyeyim yeter.hem etiketleyeyim de arkasıdan konuşma olmasın :)

İşte dediğim olaya döndük. Şimdi sohbet daha az. Eskiden herkes birbirleriyle daha etkileşimliydi. Şimdide var ama özel mesajdan yani toplumla bağlantısız, konularda konuşulurdu :D

@dizi kolik 'in şu an ki hali iyi diyeyim yeter.hem etiketleyeyim de arkasıdan konuşma olmasın :)

İşte dediğim olaya döndük. Şimdi sohbet daha az. Eskiden herkes birbirleriyle daha etkileşimliydi. Şimdide var ama özel mesajdan yani toplumla bağlantısız, konularda konuşulurdu :D

Önceden nerde konuşuyordunu.(b)Özelde ve konularda değilmi.

Dizi kilik yazınca etiketlenmemiş düzelttim onu.:D