Çok teşekkür ederim canım benim, hep birlikte nice yıllara.Nice 10 ve 15'li yıllara.
Senin güzel kalbin oyalanmayı seviyor benceBeni oyalamaktan bıkmadın mı?
Çok teşekkür ederim canım benim, hep birlikte nice güzel yıllara inşallah.Allah başimizdan eksik etmesin Nice nice 5 - 10 - 15 yıllara @Yiğitt
Çok teşekkürler güzel insan, bekliyorum hediyelerimi.Tebrikler @Yiğitt başarıların daim olsun hediyelerin yolda
Çok teşekkürler, bana da hep buradaymışım gibi geliyor. Forumsuz kendimi, forumu da bensiz düşünemiyorum.Tebrikler @Yiğitt nice yıllara.
5 sene çok uzun bir süre ama artık forumun 12 yıla yaklaştığını düşününce az bile gelmeye başladı. Sanki hep bizimle vardın gibi geliyor.
Hediyelerim çok güzelmiş, hep birlikte nice yıllara inşallah canım benim. Çok teşekkürler.Tebrikler nice yıllara. Gerçekten forumun olmazsa olmazlarından birisin. 5 yıl askerlik arası dışında sürekli foruma katkı sağlaman takdir edilesi. Sözlerin için de teşekkürler. Neyse ki o kavgalı gürültülü yılları uzun süre önce atlattık. Gerek konuların, gerekse yorumlarınla uzun yıllar aramızda bulunman dileğiyle. @Yiğitt
Hediyelerin: