Öncelikle herkese merhabalar, uzun zaman sonra böyle bir yazı yazıyorum forum için... Hayatıma çok şey kattığını düşündüğüm bu Fav10 ailesine katılmamın 5. yılı!
Öncelikle böyle güzel bir platformu kurarak iyi arkadaşlıklar kurmamızı sağlayan @bazinga ya yani Ozan'a teşekkür etmek istiyorum. Umarım bu platform yıllarca bizimle kalır...
Forumda aylarca favori üye olmak için çalıştım, favori üye olduğumdan beri sürekli konu açarak buraya katkı sağlamaya çalıştım. Ardından editör, yönetici ve son olarak süper yönetici, co admin unvanlarına yükseldim. İlk zamanlar bunlar çok değerli görünse de sonrasında saçma şeyler olduğu görülüyor, eskiden güzeldi belki de bu unvanlar bilemiyorum. Şimdi ek bir katkısı yok. Ama buraları tattığım için de ayrı mutluyum.
Normalde tek tek saymam ama bu sefer tek tek sayacağım. Öncelikle beni bu platforma kazandıran, onun sayesinde buraya katıldığım için @Bully dostuma teşekkür ediyorum. Her zaman destek oldu bana... Favori üye olmamdan buraya kadar, hala da destek veren @Çiğdem- canıma, yeri geldi tartıştık yeri geldi gülüp eğlensek de her zaman abi-kardeş gibi görüştüğüm canım @mrt-06 dostuma, konuşmalarımızdan çok zevk aldığım güzel insan @sokak sanati na, çok kez kavga etsek de her zaman bende ayrı yeri olan, değerli büyüğüm @sürgünüm e, bu aralar aramız pek iyi olmasa da geldiğim günden beri desteklerini esirgemeyen @denizz19 a, en kötü günümde bile yanımda olan, yokluğunu her zaman hissettiğim canım dostum @Harunnn60 a, neredeyse aynı anda favori üye olduğum, iyi kötü zamanlarımız olsa da bende yeri her zaman ayrı olan @Aserat a, kendisini soğuk bulduğumu söyleyerek başladığımız samimi arkadaşlığımızın mimarı @Ahmed e, konularının kitlenmesiyle (ben kitletirdim) başlayan sohbetimizden ortaya çıkan kocaman dostluk için @ozgur2113 e, geç tanışsak da o güzel kalbini tanıdığım için mutluluk duyduğum son zamanlarda en çok sohbet ettiğim isim olan @xBUGRAx ya, saçma sapan siyaset için tartışsak da dostluğumuzu hiç kopartmadığımız @Maskeli Fedai ye, ilk zamanlar aramız iyi olmasa bile son yıllarda canım, aşkım, kelebeğim olan @Billy Kane e, şu an olmasa bile benim en yakın arkadaşlarımdan biri olan @eskici ye, sohbetimizle ve dertleşmelerimizle gecelerimi güzelleştiren @gözlemci ye, forumun en renkli ve farklı ismi güzel insan @Tolstoyevski ye, çenesiyle bizi bezdirse de olmazsa olmazımız @xemrexxx e, asker yolunu gözlediğimiz ve açık sözlülüğüyle farkını ortaya koyan @S.G.A.T. a, kötü esprileriyle her zaman yanımızda olan güzel yürekli ironik insan @DarkLegenD e, aramızdan sessizce ayrılan, foruma büyük desteği olan @EFE UYSAL a, sohbetiyle benim için çok farklı biri olan güzel insan @Forumdash a çok çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, vardınız, var olacaksınız...
Daha adını anamadığım onlarca üye var ki hepiniz kendinizi biliyorsunuz. İyi ki hayatıma bir şeyler kattınız, iyi ki birlikte olduk, iyi ki mesajlaştık, yorumlaştık, dertleştik...
Son bir paragraf yazıp bitireyim, yazacağım en uzun yazıyı yazıyorum galiba. Burada hiçbir zaman kar amacı gütmeden (zaten kazancımız da yok) binlerce konu açtık, favori üyeliğimden beri zorunlu ara dışında ilk üçten belki de zirveden inmedim konu açmada. Mesajlarımızla, yönetici çalışmamızla hiç durmadan bugünlere kadar forum için emek verdik. Burada olduğum sürece de bu görevi sürdürmeye devam edeceğim.
Forumdaki kocaman beş yıla renk kattığınız için her birinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız... Hep birlikte nice yıllara...