Forumda 3. Yılım (Aserat)

Hahah sen de ne odunsun insan fark etmez mi bu bana niye böyle davranıyor. :F Çok komik sahneye Phoebe'nin her sahnesi komik gerçi. :love1:
La ne bileyim Yürüyen Ölüler yüzünden bana tripli olduğunu bu ara herkes bana trip atıyor zaten kime yetişeyim zavallı ben :A

Küs olduklarının listesini bana at işte, ayrıca küs gibi yaparız kavga ettiririm sizi. Reyting getirir. :A
Forumda kimseyle küs değilim daha doğrusu artık bazı şeyleri çok ciddiye almıyorum belki de onunla doğrusal ilerliyor bu durum. Yine kızıyorum kimi kişilere ama eskisi gibi değilim bu konuda daha ılımlı ve toleranslıyım. :D Ama reyting için yaparız bir şeyler :A

Forumda kimseyle küs değilim daha doğrusu artık bazı şeyleri çok ciddiye almıyorum belki de onunla doğrusal ilerliyor bu durum. Yine kızıyorum kimi kişilere ama eskisi gibi değilim bu konuda daha ılımlı ve toleranslıyım. :D Ama reyting için yaparız bir şeyler :A
Açıklamaların için teşekkürler. :D

Suratsız eğlenmemize izin verir mi. :A

Falanca bölümleri okuyun götüreyim der :F
Bir şey derdim de bayramlık ağzımı gelecek haftaya saklıyorum. :A

Aklıma geldi, geçen durum yapmıştın ya Firends masaj bölümü, o sahneye ben de çok gülmüştüm küs olduğumuz için o zaman yazamadım. :F :F

O yüzden etiketlerime cevap vermiyordun demek dağ dağa trip atmış dağın haberi yok :F ben diyorum Atacan friends mesajlarımı es geçmezdi niye öyle yaptı .ss
Bu arada barışmanıza sevindim birbirinize attığınız tripli mesajlar hiç çekilmiyordu. :A

O zaman @mrt-06'yı da Fikir Cambazı'na yazabilirsin. :A @denizz19